Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Hocam bence adayların maddi durumlarınıda değerlendir gerçekten hakeden biri alsın.

Bu zamana kadar maddi duruma göre verildide noldu? Çevremdeki bu şekilde burs alanların hepsi 3-4 ders bıraktığı için bursları iptal oluyor hepsi karıyla kızla yiyor burslarını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Hocam bence adayların maddi durumlarınıda değerlendir gerçekten hakeden biri alsın.

Bu zamana kadar maddi duruma göre verildide noldu? Çevremdeki bu şekilde burs alanların hepsi 3-4 ders bıraktığı için bursları iptal oluyor hepsi karıyla kızla yiyor burslarını..

Arkadaşım dikkatle okursan yazdığımı maddi durumlarını'da' yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kriterler adil.Farklı üniversite konusunda da birşey diyeceğim o zor olan üniversitelerden mezun olan adam da iş hayatında önde oluyor o yüzden eşit bence şartlar.

Tebrikler bu arada güzel bir iş yapıyorsunuz.Benim ortalama yetmiyor ama umarım hak edene gider.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 26 Ocak 2013; 12:17:30 >
  • başvuru gönderildi.umarım bir gün tanışma fırsatı bulurum sizinle.
  • Başvurumu yolladım, fakat özel okulda tam burslu okuyorum. Özel okul diye geriye düşmüyorumdur umarım :)
    Çünkü şartlar daha fazla zorluyor açıkçası, yemek olsun, etkinlikler olsun vb.

Çıkarsa ilk işim krediyi iptal ettirmek olacak, istemeye istemeye alıyorum her ay.

Neyse sonuçlar açıklanınca göreceğiz, bu davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum umarım kazanan iyi değerlendirir bu fırsatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 26 Ocak 2013; 23:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler işin rastgelsin kardeş...
  • Hazırlıktayız, arafta kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

yine bir tıpçı olarak boynumu büktüm gidiyorum

ama tebrik ederim içimizde hala düşünceli kişiler varmış

Kosullari gozden gecirdim. Basarilar.

hangi firmada çalışıyorsunuz ? cevabı özelse pm den atarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
    ....

Hocam,Merhabalar özelden de mesaj attım ama bu mesajınızı görmemiştim.Benim ikinci dönem 3 ün üstüne çıkma ihtimalim yok 4 ortalamam olsa bile.Benim sorum şu eğer büyük sıçramalar yaparsak yurt dışında staj için bir destekleme söz konusu olabilir mi?

Şuan önümde 2 yılım daha var.Önümdeki dönem ve sene iyi bir eğitim yılı geçirirsem büyük ihtimal ortalamam 3'ün üstünde olacaktır.Ben 3.sınıf ya da olmadı 4.sınıfın sonunda bir staj yapmak istiyorum.İyi ya da kötü bir dönüş yaparsanız sevinirim.
  • Hocam, haziran ayı gibi açıklanır demişsiniz. Bu kadar geç açıklanmasının sebebi nedir acaba, merak ettim.
    Keşke daha erken belli olsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felsefi1 -- 26 Ocak 2013; 23:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felsefi1

Hocam, haziran ayı gibi açıklanır demişsiniz. Bu kadar geç açıklanmasının sebebi nedir acaba, merak ettim.
    Keşke daha erken belli olsa :)

bahar notlari da yollanacak

• Başvurumu yaptım, cevabınızı bekliyorum.
  • şimdi benim ilk dönem ort. 3.1 altında. ikinci dönem ort 3.1 üstüne çıkarsa burs alma şansı mı kazanıyorum. yoksa ilk başta başvurmak için ilk dönem ort.3.1 üzeri mi olması gerekli
  • Selamlar, size baya uzunca bir süre önce mail atmıştım. Yanıt alamadığım için bir kez daha geçtiğimiz günlerde PM ile attım.
    Kritlerlerinizin ne denli adil olduğuna ilişkin bir şey söyleyemem ancak 48 saatlik bir yanıt süresinden vs. bahsediyorsunuz. Elbette bireysel olarak size atılan onca maili yanıtlamak zor ancak nispeten kısa sayılabilecek bir yanıt süresine ilişkin beklentiye sokmasaydınız en azından bence daha güzel olurdu.
    Saygılar.
  • Mesajim Bulunsun Gelicem Buraya
  • 48 saat civarı oldu ama cevap gelmedi.hocam orada mısınız konuda da cevabınız yok?

Edit: Bu mesajımdan hemen sonra cevap gelmiştir.Shadow_shooter'ı tanımayan, inanmayan ya da merak eden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve Wozniak -- 29 Ocak 2013; 20:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

Bu dönemki ortalamasının bi önemi yok dimi hocam,2. dönem için 3.1 istiyorsunuz ? Eğer o şekildeyse yarın son sınav açıklancak ondan sonra başvururum.

Dogru, onemli olan ikinci donem nasil bir cikis yaptiginiz. Hoca camide olur, ben benim :)
  • iddaya bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

şimdi benim ilk dönem ort. 3.1 altında. ikinci dönem ort 3.1 üstüne çıkarsa burs alma şansı mı kazanıyorum. yoksa ilk başta başvurmak için ilk dönem ort.3.1 üzeri mi olması gerekli

Birinci donem ortalamasina bakmaksizin, ikinci donem ortalamaniz en azindan 3.1 olmali. Onemli olan ne kadarlik bir cikis yapabileceginiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

Selamlar, size baya uzunca bir süre önce mail atmıştım. Yanıt alamadığım için bir kez daha geçtiğimiz günlerde PM ile attım.
    Kritlerlerinizin ne denli adil olduğuna ilişkin bir şey söyleyemem ancak 48 saatlik bir yanıt süresinden vs. bahsediyorsunuz. Elbette bireysel olarak size atılan onca maili yanıtlamak zor ancak nispeten kısa sayılabilecek bir yanıt süresine ilişkin beklentiye sokmasaydınız en azından bence daha güzel olurdu.
    Saygılar.

Eger bu konuyu takip ediyor olsaydiniz yukarida bir mesajimda yogunluktan oturu cevaplarin 48 saat icerisinde yollanamadigini 21-28 Ocak haftasina sarkabilecegini yazdigimi gorurdunuz.

Basarilar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.