Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünüp böyle bir yardım organizasyonunu düzenlemen gerçekten takdir edilecek bir davranış. Tebrik ediyorum dostum
  • Helal olsun. Demek ki kiyametin kopmasina daha var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. maddeye uymuyorum,maalesef çağdaş değilim
  • aradığı koşullara bak peh muhendıslık ıcın cok zor o notlar
  • reklam kokan hareketler işte
  • Hakeden kazansın dıyorum alan senın gıbı ınsanların oldugunu bılmek cok guzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Anadolu Bilişimdeyim.(Yani bir anadolu lisesinde görülen tüm derslere ek olarak birde bilgisayar dersleri görüyorum)Liseler arasında bu seçeneğide kabul ediyor musunuz acaba?
  • quote:

Simdiye kadar yapilan tum basvurular gozden gecirilip basvurusu kabul edilen adaylara e-mail yollanmistir. Eger e-mail almadiysaniz ve basvurunuzun gecerli oldugunu dusunuyorsaniz lutfen basvurunuzu tekrar yollayiniz.

Henuz basvuru yapmamis olan adaylar icin son tarih 31 Ocak 2013'tur.

Su ana kadar yapilan basvuru sayisi 35'tir.

Hocam halen mail e yanıt gelmedi.
  • 2 yıllık MYO öğrencisine olmuyor mu burs? Bu arada en büyük hayalim senin gibi UCLA gibi bir yerde okumak ama şimdilik çok uzak
  • quote:

Herkese Merhaba,

Ozet olarak Amerika'da Silikon Vadisi'nde ozel bir sirkette Bilgisayar Muhendisi olarak calismaktayim. Buraya Turkiye'den binbir imkansizliklardan gecerek geldim.

http://forum.donanimhaber.com/m_56775438/mpage_1/key_/tm.htm

Simdi ise biri lise digeri universite iki ogrenciye destek olmak istiyorum. Iki ogrenciye toplamda 325 dolar karsiliksiz burs/odul vermek istiyorum. Amac "potansiyeli gorebilme" imkani saglamaktir. Yani ortalama veya ortalama alti ogrencilerin istediginde ortalama ustu bir basari sergileyebileceklerini gormelerine yardimci olmaktir.

Son basvuru tarihi 31 Ocak 2013'tur.

Genel Bilgi
    -Birisi lise ($125), ikincisi universite ogrencisi ($200) olmak uzere kendini gelistiren en iyi iki ogrenciye donem sonu bursu verilecektir.
    -Oduller karsiliksiz olarak verilir ve ogrencinin bildirecekleri banka hesabina dilerlerse o donemin TL karsiligi olarak (TL hesaplari icin) veya dolar olarak dolar hesaplarina aktarilir.

Kosullar
    1. Lise ogrencileri (duz lise, anadolu ve fen lisesi) 2., 3. veya 4. siniflarinda MF/TM alanlarinda egitim gormelidirler.
    2. Universite ogrencileri hazirlik sinifi haric muhendislik ogrencisi olmalidirlar.
    3. Lise ogrencileri MEB ders bilgi sistemi ciktilarini, universite ogrencileri ise universitelerinin bilgi islem sistemlerinin transkript ciktilarini (ekran goruntusu) yollamalidirlar.
    4. Ikinci donem not ortalamasi en az lise ogrencileri icin 4.0/5.0, universite ogrencileri icin 3.1/4.0 olmalidir.
    5. Adaylar cagdas, Ataturk Turkiye'sine yarasir, ornek ogrenciler olmalidirlar.

Basvuru Sureci
    1. agunes@ucla.edu adresine 31 Ocak 2013'e kadar sahsen e-mail yollanmasi yeterlidir. Son tarihten sonra yapilan basvurular dikkate alinmayacaktir.
    2. Ogrenci kimlik bilgilerini, okudugu okul/universite adini, bolumunu, iletisim bilgilerini bildirmelidir.
    3. Ogrenci kisa olarak (yaklasik bir paragraf), kendisini tanitan, gelecekteki amaclarindan bahseden bir onyazi da yollamalidir.
    4. Ogrenci sonbahar (1. donem) not ekran ciktisini basvurularina eklemelidir. Bursa layik gorulen ogrencilerin not bilgileri resmi olarak tasdik edildikten sonra kendilerine verilecektir. 31 Ocak 2013 istek tarihine kadar yollanan sonabahar donemi notlarinin resmi olmayan ekran goruntusu seklinde yollanmasi yeterlidir. Gecerlilikleri bursa layik gorulmeleri dahilinde kontrol edilecektir.
    5. Basvuru Microsoft Word/Adobe Reader PDF dosyasi olarak “DH Burs Basvurusu” konulu bir maile eklenerek yapilmalidir. Ornek sablon icin asagidaki linke goz atiniz.
    6. Istek yapan ogrenciler bir de son kez bahar donem sonu notlarini yukaridaki adrese yollamalidir. Degerlendirme ogrencinin bahar donemi notlarini bildirmesi sonrasinda yapilir.

Notlar:
    1. Tum sorulariniz icin lutfen bu konuyu kullaniniz. Yukaridaki adrese veya ozel mesaj yoluyla bu konuda sorulmus sorular cevaplanmayacaktir.
    2. Yukarida kosullara uygun yollanan burs basvurularina 48 saat icinde burs basvuru kabul maili yollanir. Bu sure icerisinde kabul maili almayan kisilerin yukaridaki kistaslari tekrar okumalari onerilir.

Kosullari saglayan lise ogrencisi cikmamasi durumunda, universite ogrencisinin odulu $325 olacaktir.

Ayrintili Bilgi:https://docs.google.com/a/g.ucla.edu/document/d/1lZHAqObfa4LHzl9OOEBcANmSnF5fPy4Y4t_3NU-nnZ4/edit

Merakımdan soruyorum bağışlayın lütfen neden lise öğrenimi gören kardeşlerimiz sözel veya dil sınıfından olamıyor ve neden üniversite öğrenimi gören arkadaşlarımız sadece mühendislik fakültesinden bir bölümde eğitim alıyor ?

Kıyasınızı anlayamadım ...

• Vay ucla bende ucla cikisliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Simdiye kadar yapilan tum basvurular gozden gecirilip basvurusu kabul edilen adaylara e-mail yollanmistir. Eger e-mail almadiysaniz ve basvurunuzun gecerli oldugunu dusunuyorsaniz lutfen basvurunuzu tekrar yollayiniz.

Henuz basvuru yapmamis olan adaylar icin son tarih 31 Ocak 2013'tur.

Su ana kadar yapilan basvuru sayisi 35'tir.

Başvurumun geçerli olduğunu düşünüyorum geri dönüş alamadım başvurma,tekrardan mail gönderdim.
  • 36 saat geçmesine rağmen başvuruma yanıt alamadım. konuya mailleri kontrol ettiğinize dair bir post atabilir misiniz.

ca**********@gmail.com
  • Ben de 2 defa yolladım mailimi. Ancak hiç bi şekilde geri dönüş yapılmadı, kaç saat geçti.

Umudumu kaybettim. Yarın son gün bi de.

Neyse bizi düşünmesi bile güzel bi davranıştı Shadow hocamızın. Teşekkür ediyorum kendisine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

şimdi benim ilk dönem ort. 3.1 altında. ikinci dönem ort 3.1 üstüne çıkarsa burs alma şansı mı kazanıyorum. yoksa ilk başta başvurmak için ilk dönem ort.3.1 üzeri mi olması gerekli

Birinci donem ortalamasina bakmaksizin, ikinci donem ortalamaniz en azindan 3.1 olmali. Onemli olan ne kadarlik bir cikis yapabileceginiz.

Hocam çıkıştan kastınız ikinci donem ortalaması ilk donemden daha yüksek olacak gibi bir şart mı var?

Basvuru kosullarini tekrar okuyunuz (bkz. Google doc)

Hocam şuan sizde burs almaya hak kazanan 32 arkadaşa mail atma gibi bir şansınız var mı çünkü çoğu arkadaş kendisinin hak kazanıp kazanmadığını bilmiyor.

• Hala geri dönüş alamadım acaba alan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert7 -- 31 Ocak 2013; 10:35:06 >
  • quote:

Ben de yollamış bulunuyorum, mail size ulaştığında - en azından - cv incelenmeye alınmıştır diye bir cevap yazarsanız gönlümüz daha rahat edecektir.

selamlar,
    iyi calismalar
  • bende mail attım cevap bekliyorum teşekkürler
  • Ben lise öğrencisiyim Hocam bizden sonbahar dönemi not ortalamamızı istemiş te e okulda not ortalaması yazmıyor ben kendim mi hesaplayıp veriyorum inşallah bir sorun çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida mesajimdan sonraki gelen basvurulari henuz kontrol etmedim. Ozellikle e-mail konusunun "DH Burs Basvurusu" olarak yazilmasi hususunu hatirlatmak istiyorum. Bu sekilde yollanmayan e-mailler otomatik olarak sistem tarafindan islem disi birakilmaktadir. Basvuru Amerika Pasifik Saati 12'de sona erecektir. Yani Turkiye saati 1 Ocak 2013 10:00'dir.

Bu tarih ve saatten sonra yollanan mailler yine sistem tarafindan otomatik olarak islem disi birakilacatir.

Basarilar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.