Bildirim
Güncelleme Hatası (Resimli)
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Göremeyenler için hatadaki yazı :
There was a problem downloading the software for the iPhone ''pb's iPhone''. The network connection timed out.
Make sure your network settings are correct and your network connection is active, or try again later. -
beyler hadi bir yardım edin lütfen -
internet baglantınla ilgili bir problem gözüküyor.
bazen böyle hata veriyor itunes.
itunes versiyonun eskiyse ilk önce onu update et. -
Netten 4.3.3 fe dosyasını indir. Daha sonra shifte basili iken update tuşuna bas. Ve indirdiğin dosyayı göster. -
Beyler sağolun ama daha demin biraz araştırma yaptım eğer Eset Nod 32 varsa onu kapatın yoksa network hatası filan alırsınız diyordu. Ben de Eset var ve açık, şimdi virüs programını kapatıcam. Yeniden güncelleme yapıcam. Eğer olmazsa sizin dediklerinizi uygulamaya çalışacam, tekrardan teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X