Şimdi Ara

Guncelleme sonrası pc interneti gormuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler donanım haber sakinleri yaklaşık 1 haftadır bilgisayarimda internet problemi ile uğraşıyorum ne olduysa Windows 7 nin guncellemesinden sonra oldu bilgisayar interneti görmüyor ama ethernet kablosunu takıldığı yerde yeşil ışık yanıyor ama nete girmiyor kaç seferde sistem geri yükleme yaptım düzenliyor ama ertesi gün yine aynı güncellemeleri kapadım yine aynı sorunumu cozebilcek varmı işletim sistemim Windows 7 64 bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye kimse cevaplamıyor ?
  • Pc'nin sağ köşesinde, ağ görünümü ünlem işareti mi yoksa çarpı işareti mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haso12301 H kullanıcısına yanıt
    Selamın aleykum öncelikle daha açıklayıcı olmalısınız insanlar bakıyor mantık yürütemeden konudan çıkıyor insan bi fotoğraf atar . Neyse gelelim sorununa aygıt yöneticisinden sağ tıkla ağ bağdaştırıcısına kaldır de sonra yeni donanımları tarat aygıt yöneticisinde yukarda büyüteç işaretine tıkla olmazsa sürücü yazılımını yeniden yükle oda olmadı son yüklediğin güncelleştirmeleri manuel olarak kendin tek tek kaldır kolay gelsin sonucu yaz ona göre farklı çözümler üretelim .
  • Ekran görüntüsü eklerseniz elbette bir tahmin yürütebiliriz. Kimse tek tek potansiyel çözümleri yazmak için uğraşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Pc'nin sağ köşesinde, ağ görünümü ünlem işareti mi yoksa çarpı işareti mi ?

Ünlem yada herhangi bir işaret yok enthernet kablosu takılı ama masaüstünde internet bağlantısı görülmüyor internete girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Erol YILDIZ

Selamın aleykum öncelikle daha açıklayıcı olmalısınız insanlar bakıyor mantık yürütemeden konudan çıkıyor insan bi fotoğraf atar . Neyse gelelim sorununa aygıt yöneticisinden sağ tıkla ağ bağdaştırıcısına kaldır de sonra yeni donanımları tarat aygıt yöneticisinde yukarda büyüteç işaretine tıkla olmazsa sürücü yazılımını yeniden yükle oda olmadı son yüklediğin güncelleştirmeleri manuel olarak kendin tek tek kaldır kolay gelsin sonucu yaz ona göre farklı çözümler üretelim .

Aleyküm selam dediklerinizi önceden yaptım ama nafile hiçbir fark olmadı yazılımı kaldırıyorum kendisi otomatik olarak yüklüyor ama sorun yine aynı donanım değişikliklerini tarıyorum ama herhangi bir şey olmuyor kısacası sorunumun çözülmedi yüklediğim güncelleştirmeler nasıl kaldıracağım peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

Ekran görüntüsü eklerseniz elbette bir tahmin yürütebiliriz. Kimse tek tek potansiyel çözümleri yazmak için uğraşmaz.

Buyrun fotoğraf çektiğimde enthernet kablosu takılı kablosuza bağlanamıyor bunların hepsi windowsun son güncellemesinden sonra oldu şuana kadar 30 geçik sistem geri yükleme yaptım

Program ekle kaldır dan sol üst kısımda yüklü güncelleştirmelere tıklayın güncelleştirmeler listelenicektir karşınıza sağ tıklayıp kaldır diyerek deneyebilirsiniz
  • Erol YILDIZ kullanıcısına yanıt
    Birsonraki sistem geri yükleme yapmadan önce deniyeceğim fakat işe yararmı bilmem sorunum hala çözülmedi
    Herhangi başka bir program yüklemesi yapmadınız değilmi güncelleştirmeler dışında bazı programlar da internete girmenizi engelleyebilir
  • Hayır yüklemedim güncelleme geldi otomatik yüklendi daha sonra bu sorun başıma geldi 1 aydan beridir uğraşıyorum her seferinde sistem geri yükleme yapmak zorunda kalıyorum
  • günceldir sorunum devam etmekte
  • Sorunumun sebebini uzun takipler sonucu buldum sebebi jumstratmış kaldırdım internet düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.