Şimdi Ara

**GÜNCELLENDİ**İncehesap Pişmanlıktır Ben Yandım Siz Yanmayın(LÜTFEN DESTEK) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
4
Favori
37.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
674 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu yapıp konudan daha emin olmak için. Farklı bilgisayarlarda cihazını deneyebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    En iyisi bu gibi firmaları tercih etmemek gecmis olsun

• incehesap dan takriben 5-6 alışverişimde 20-25 bin tlik alışveriş yaptım.

Yaşadığım tek sorun 1 kere ekran kartını göndermeyi unutmuşlardı. Onuda geri yolladılar.

Ayrıca 1 sene önce aldığım 2 adet james donkey ssd mavi ekran hatası vermişti onu yolladım 2 tane sıfır ssd yolladılar

firmayı kötülemenin bi anlamı yok her firmada şansızlıklar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FDCF59BE8

Aslında sizin ürünün servise gitmesi gerekiyor. İncehesap 'ın da direkt bunu yapması lazımdı.
    İncehesap ta servise gönderiyor hocam zaten. Burada arkadaşlar arıza raporu ulaştı elime testi yapan eleman saatlerce test etmiş dota 2 bile oynamış sözde sorun yok demiş anlayacağınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayilhan

Şunu yapıp konudan daha emin olmak için. Farklı bilgisayarlarda cihazını deneyebilirsin.
    Aynı sistemde rx 580 kullandım bundan önce hiç sorun yaşamamıştım. Upgrade yaptıktan sonra geldi başıma ne geldiysen kartı taktığımdan beri aynı. Belki de adrenalin uyumsuz bilmiyorum ama bu tüketicinin suçu değil kesinlikle

• Bazen. Ram kaynaklı olabiliyor. 1 den fazla ram varsa sırayla. Cıkartıp tek ram olarak kullanarak ram testini yapabilirsin. Bir anda insanda Ölebiliyor. Cihazın bir anda arrızada yapabilir. Önce kendimizden emin olalım sonra. Aldığın yere degil msi firmasına gönderirsin ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgayilhan -- 5 Mayıs 2020; 17:30:53 >
  • 1,5 ay önce bende SSD aldım. Sipariş eve geldi bende başka sitede aynı ürünün yüksek GB olanını gördüm arada çok fark yoktu indirimde yakaladım yani. Sürekli alınan bir şey değil diye incehesapa geri yolladım. Faturası falan eksiksiz zaten kutu açılmamıştı. İçine birde özür notu yazdım. İade 3 günde onaylandı onu ben zorla arayarak onaylattım. 1-3 iş günü içinde para hesaba yatar dediler ve aradan 24 gün geçtikten sonra yatırdılar. Bu süreçte her yere şikayetimi yazdım. 2 gün önce beni arıyorlar şikayetlerinizi geri alın falan filan diye O ara müşteri temsilcisi ile görüşmek 30 dakikayı buluyordu. Görüşürken bir anda tel kapanıyordu falan. Bende kusura bakmayın şikayetlerimi silmiycem diyip kapadım.

Şunu da belirteyim şimdiye kadar 13bin TL civarı alışveriş yaptığım bir site kendileri.

• Hem amd hem msi almışsın kardeş. Sorunu parayla satın almışsın sorun var diyorsun 😅

• hocam öncelikle geçmiş olsun. ben de ikinci el rx 580 almıştım bahsettiğiniz sorunların çoğunu ben de yaşadım (lütfen sonuna kadar okuyun)
    bir yerde windows 10 lisanslama programının bilgisayarı bu hale getirdiğini okumuştum. pc ye windowsun kendi sitesinden indirdiğim orijinal windows 10 u yükledim. 2 ay oldu hala etkinleştirmedim.
    PC de tık yok. O günden sonra 1 defa bile o hataları almadım. Ki ben bu bahsettiğiniz hatayı her gün alıyordum. bu temiz ve etkinleştirmesiz formattan sonra HİÇ almadım. bi deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 5 Mayıs 2020; 17:44:11 >
  • @incehesap kullanıcısı neden hiç konuya açıklama yazmıyor? Gaming gecelerinden yalakalıklara dil çıkartmasını iyi biliyor ama?

• İnce hesaptan Crucial Marka Sıfır Ramler aldım Birisi çalıştı, diğeri çalışmadı çalışmayanı aynı gün bulunduğum bölgede yüksek seviye corona riski olduğu halde direkt kargoya gittim kargoladım bana yeni ürün göndermek yerine ürünü garantiye gönderip beni 1 hafta beklettiler sıfır ürün alıp hiç kullanamadan bir de garanti süreçine girmekte ayrı bir ironiydi ne olduğu anlamadım sonra kafamı toparlayıp düşündüm RAM'in bozuk olması çok düşük ihtimaldir yani şöyle diyeyim bit pazarından bile ram aldık çalışıyordu o derece büyük ihtimal iade edilen bir ramdi oda bana denk geldi. Bundan sonra alışveriş yapmama kararı aldım yapmıyorumda.

• Geçmiş olsun hakem heyeti isabetli olur.pahaliymis ekran kartı da.

• 9 sene önce tarafımı çok zarara sokmuş bir sitedir,malı geri iade etmek için mecidiyeköy de genel merkezlerine gitmiştim. uzak durun...
  • bu tür firmalardan uzak durmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş nerden alış-veriş yapcaz o zaman herkes dalavereci olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Virgül

Arkadaş nerden alış-veriş yapcaz o zaman herkes dalavereci olmuş
    nereden yaparsın bilmiyorum ama buradan uzak dur.
  • Ok incehesap.com kara listeye alındı.
  • Mağduriyet için üzüldüm arkadaş haklı zaten onla ilgili bir şey belirtmeyeceğim.

Bazı arkadaşlar ikinci el ürün gönderiyorlar açık kutu gönderiyorlar demiş.

İncehesap dan bu zamana kadar 22 siparişim olmuş.İçersin de bilgisayar,Telefon,ssd,klavye ve kurumsal ağ ürünleri var hiç birinde böyle bir aksaklık yaşamadım .
  • millet garip,ürünü eline gelince firmadan memnun olmuş oluyor otomatikmen

o iş öyle değil kamil,ürün zaten eline gelmek zorunda parasını vermişsin,önemli olan üründe sıkıntı çıkarsa arkasında birilerini bulabilmek.
    yani süper zeka;
    ürünün eline gelmiş olması o firmayı iyi YAPMAZ!
    adam diyor ''incehesaptan ram aldım,geldi,taktım çalıştı,incehesap süper''

ulan ÜBER zeka,aldığın ram arızalandı ve anında yenisini yolladılarsa yaz buraya.

incehesaba yaraşır bir müşteri kitlesi var bu konuda,hemde bolca.

itopya ve incehesaptan uzak durun.
    500 fazla verin vatanda gözününüzn önünde toplansın testleri yapılsın sistemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 5 Mayıs 2020; 19:6:2 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.