Şimdi Ara

güncelleştirme ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

benim windows 7 güncelleştirmeleri hakkında sorum olacak.

sistemim orijinal değil crackli ve güncelleştirme yapınca orijinal yazılım alın diyor ve arka plan siyah oluyor bunu biliyosunuzdur .

ben Microsoft Visual C++ 2012 ve .netframework 4.5 falan bunları güncellesem sistemin crack'i bozulur mu yani gene arka plan kararıp orijinal yazılım ister mi
    oyunu açamadığım için çözümü bunlarda bulacağımı umuyorum bu yüzden Microsoft Visual C++ 2012 ve .netframework 4.5 yüklemek istiyorum ama dediğim gibi crack bozulur diye korkuyorum

• hayır birşey olmaz sadece windowsu güncellemeyin. yeni sürümleri indirin onların yükleyin kullanın her kezin orj değil zaten bu sitede takılanlarında
  • farukdogan kullanıcısına yanıt
    windowsu güncellemeden bahsini ettiğiniz yazılımları edinmeniz mümkün.. güncelleme yapmanıza gerek yok..
  • biyerden buldum bu yazdıklarımı ama işte yükleme konusunda kararsızım daha önce başıma geldi güncelleme yaptım sistem bozuldu düzelteyim derkende sistemi iyice çökerttim o yüzden sordum bişey olmaz demi diye teşekkürler cevaplarınız için
  • windows güvenlik için güncellemeler diye geçen başlıklar oluyor genelde güncelleme panelinde, onları eklemediğiniz sürece sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1alexdeğil kullanıcısına yanıt
    anladım sağolun aklımda bulunsun dokunmam oraya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.