Şimdi Ara

Günde 1000 şınav çekilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler günde 1000 şınav çekebilir mi bir insan.
    33 liraya protein tozunu aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 1000 Şınav Çekmek: Mümkün Mü?

Günde 1000 şınav çekmek, fiziksel olarak zorlu bir hedeftir ve herkes için uygun olmayabilir. Ancak, kademeli bir yaklaşımla ve uygun dinlenme ve iyileşme ile çoğu insan günde 300 şınava kadar ilerleyebilir.

Günde 1000 Şınav Çekmenin Faydaları

• Göğüs, triseps ve omuz kaslarını güçlendirir.
    • Dayanıklılığı artırır.
    • Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakmaya yardımcı olabilir.

Günde 1000 Şınav Çekmenin Riskleri

• Aşırı kullanım yaralanmalarına neden olabilir, özellikle de uygun form kullanılmadığında.
    • Kas ağrısı ve yorgunluğa neden olabilir.
    • Eklemlere baskı uygulayarak artrit gibi sorunlara yol açabilir.

Günde 1000 Şınav Çekmek İçin İpuçları

• Yavaşça başlayın ve kademeli olarak şınav sayısını artırın.
    • Doğru formu kullanın: Eller omuz genişliğinde ve vücut düz bir çizgide olmalıdır.
    • Dinlenmek ve iyileşmek için yeterince zaman ayırın.
    • Dehidrasyonu önlemek için bol su için.
    • Sağlık sorunlarınız varsa veya şüpheleriniz varsa, güne 1000 şınav çekmeden önce bir sağlık uzmanına danışın.

Sonuç

Günde 1000 şınav çekmek mümkün olsa da herkes için uygun olmayabilir. Kademeli bir yaklaşımla ve uygun önlemlerle, çoğu insan günde 300 şınav çekebilir ve önemli faydalar elde edebilir. Aşırıya kaçmamak ve herhangi bir rahatsızlık yaşarsanız egzersizi bırakmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • istersen zamanla herşey olur ama yalnızca şınavla istediğin olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilir fakat çok yorarsın kendini. Onun yerine arttırarak gidersen daha faydalı olur.

• Tek seferde değil ama setlerle olur niye olmasın.Şimdi başlasan 2 günde 1 düzenli antreman yaparsan 1 sene içinde rahat 1000 e çıkarsın ama gereği yok bence 1000 şınavın misal 300 şınava ulaştıktan sonra ağırlık dolu çantayla şnav çekmek daha yararlı olur.
  • Hocam böyle sıkı bi vücut olmaz mı yoksa boşa mı yorarız kendimizi. Hayvani ölçülerde vücut olmaz böyle doğru da damarları falan şişkince göstermez mi

• Saul Hudson kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam şınav çekiyim 5 senelik bodycilere yetişiyim diye bi saçma bi iddiam yok ama fit olur muyuz böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Hocam böyle sıkı bi vücut olmaz mı yoksa boşa mı yorarız kendimizi. Hayvani ölçülerde vücut olmaz böyle doğru da damarları falan şişkince göstermez mi

Belirli bir noktaya kadar geliştirirsin şınavla ve kuvvetin artar. Şınavın yanında ekstra hareketlerde yaparsan güzel bir görünüm olur. Tabiki evde ancak belirli bir hacime kadar geliştirebilirsin. Kaslar ağırlıklara alışacağı için daha fazla yük isteyecektir. Birde evde daha uzun süreli olur kas gelişimin. Çok hacim istemiyorum dersen evde yapmanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günde kaç şınav, kaç mekik?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çekersin çekmesine de sonunda kelime-i şehadet çekme olasılığın da var hocam.
  • üst göğüs, arka kol gelişir diye düşünüyorum. çok ilgili ve bilgili değilim. bilgili atkadaşlar cevaplandırabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Bi deneyim hocam baktık ölmüyoz çekeriz sürekli

• Hocam 50 kilo ağırlık var onlarla da çalışıyorum ama sıkılaşmıyo vücut bi türlü

• Ttt33 kullanıcısına yanıt
    1 aya çıkılabilir mi hocam 1000 şınava

• quote:

Hocam 50 kilo ağırlık var onlarla da çalışıyorum ama sıkılaşmıyo vücut bi türlü

Şimdi sana tavsiyem bacak çalışmalarıda yapman yönünde. Çünkü vücudumuzun büyük bir kas kısmı oradadır. Bacak kaslarını çalıştırmak daha fazla büyüme hormonu ve testesteron salgılanmasını sağlar. Koşmaktan falan bahsetmiyorum tabiki.

• quote:

Hocam böyle sıkı bi vücut olmaz mı yoksa boşa mı yorarız kendimizi. Hayvani ölçülerde vücut olmaz böyle doğru da damarları falan şişkince göstermez mi

Brucelee gibi birsey olursun,ama agirlikli cekip surekli agirligi arttirirsan hacimde kazanirsin.

• 50şer 50şer 20 kere yapman lazım. Protein tozu ne kadar etki ediyor ki? bide ne kadar etki ederse etsin irade çok önemli. İraden yoksa yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

üst göğüs, arka kol gelişir diye düşünüyorum. çok ilgili ve bilgili değilim. bilgili atkadaşlar cevaplandırabilir

şınav çekince bütün vücut gelişiyor hatta baklava bile şınav ile oluyor ben 24 yaşıma geldim daha yeni öğrendim bunu. 2 aydır çekioyurm o yüzden omuzlara bile faydası var gibi iyi görünüm kazandırıyor göbeğim bile az görünüyor şınav sayesinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.