Şimdi Ara

Günde 19 liraya 'Drive Your Way'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'deki 19 yılını kutlayan Hyundai,çok ses getirecek bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor.
    Hyundai'nin yeni kampanyası araç sahibi olmak isteyenleri günde 19 TL'ye araç sahibi yapacak.
    Günde 19 liraya otomobil satacak

Accent Era, Matrix, i20 ve i30 modellerinde geçerli olacak kampanya dahilinde,
    modele göre belirlenen peşinat ödemesiyle birlikte anlaşmalı kurumlarda
    36 aylık yüzde 0.90 oranlı düşük faizli özel kredi kredi kullanımı sağlanıyor.
    Bu kampanya ile günlüğü 19 TL’ye bu otomobillerden birine sahip olunabiliyor.

Hyundai, bu kampanyanın haricinde 24 Kasım’daki Öğretmenler Günü dolayısıyla
    Kasım ayı boyunca Türkiye’deki tüm öğretmenler için i10, i20, Getz, Accent Era ve Matrix modellerinde
    ekstradan 1.000 TL daha özel indirim uygulayacak.

Ayrıca Kore Savaşı’nın yıldönümü doğrultusunda Kore gazilerine ve birinci dereceden yakınlarına da
    tüm modellerde 1.000 TL ek indirim imkanı sunulacak.

Hyundai Assan Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, “Hyundai, yılın onuncu ayında da liderliğini perçinleyerek artık Türkiye’nin otomobil markası oldu. Bu ses getirecek kampanyamızla birlikte Türkiye’deki 19’uncu yılımızı kutluyoruz ve artık daha fazla kişinin Hyundai modellerinin kalitesinden, güvenliğinden, konforundan, ekonomikliğinden ve performansından yararlanmasını arzuluyoruz” diye söyledi.

Diğer firmalardan da bekleriz böyle hareketleri.

• ben akbak hyundai yi aradım telefonla bilgi aldım accent era için 5000 tl faiz ödeniyormuş

25000 tl satış fiyatı 10000 peşin gerisi günde 19 bu şekilde bilgi aldım toplam 30000 tl oluyormuş
    konusu geçen model peşim 25000 tl civar 1.4 benzinli

ayrıca era için peşin fiyat sordum dizel team abs için 28500 dediler ötv indiriminde 27500 demişlerdi buda ek bilgi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 10 Kasım 2009; 13:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ben akbak hyundai yi aradım telefonla bilgi aldım accent era için 5000 tl faiz ödeniyormuş

25000 tl satış fiyatı 10000 peşin gerisi günde 19 bu şekilde bilgi aldım toplam 30000 tl oluyormuş

ayrıca era için peşin fiyat sordum dizel team abs için 28500 dediler ötv indiriminde 27500 demişlerdi buda ek bilgi olsun

Firmaların bu cazip kampanya dedikleri şey aldatmacadan başka bir şey değil hepsindede durum aynı yani yersen hesabı..Aylık 400 tlye verende var tabi 10,000tl kredi alan için peki 10,000'i 400 ödedin ee gerisi peki?? Olurda 19 tl duydun gittin bayiye belki ikna edipte bi araba satarlar mantığı yani.Şimdi bende araştırdım şöle bi durum oluyor 10,000 tl zaten cebinden bir kerede bi cıkıyor sonra 19tl günlük taksit,bir ayda 570 tl yapar ki bir aylık taksit oda,senede 6.840 tl ve 1,4 benzinli için bumu cazip şimdi?

• Günde 19 liraya x6 ya bile binebilirsiniz.

(35-40 senede ödersiniz)
  • Almakta problem yok da...

Kullanmak için zengin olmak lazım

Hele ki uzun kilometreler kullanılacaksa

Vergisi benzini bakımı kazası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ben akbak hyundai yi aradım telefonla bilgi aldım accent era için 5000 tl faiz ödeniyormuş

bizde yedik mart ayında 18.000 liraya satılan bu araç bu gün peşin fiyatı 25,000 birde kampanya vade fiyatı ile 30.000 acaba buna bu fiyatı verrcek kişi çıkarmı :))))
  • 300 gayme alması kolay mı
  • Kabaca bi hesap daha aracın suan liste fiyatı 26,600.

19tl kampanyası için;
    ACCENT ERA 1.4 TEAM ABS PEŞİNAT (Lira) 9.700

kalan 16,900

*Bu ödeme planı 36 aylık kredi vadesi için geçerlidir ve günlük ödeme planı için ay 30 gün olarak hesaplanmıştır.

16,900/36= 469.44tl aylık

469/30=15 küsür günlük faizi falan günlük 19 ediyor işte üstelik 1,4 motor benzinli bi araç için sevsinler kampanyayı
  • günde 19 lira falan ama astarı yüzünden pahalı geliyor
  • Günde 19 lira ayda 570 lira ediyor.Bu taksitle birçok araba alabilirsiniz zaten...
  • daha bir hafta önce 2000 tl zan yaptılar,şimdi kampanya mı yapıyorlar.millet yemiyo artık bu ucuz aldatmacaları.sessizce geçir zammı,sonra bangır bangır bağar kampanya var diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.