Şimdi Ara

GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
12.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabii ki hepsini bir yemiyorum, bir seferde 2, 3 veya 4 yerim. Günde de 2, 3 veya 4 sefer yaparım. Tadına gelince; bence mükemmel, tereyağıyla yapacaksın, tam pişmeden alacaksın; gayet lezzetli bence, yanına da domates doğra, üstüne limon sık. Peynir, zeytin, taze ekmek falan... İyi gidiyor yani... :)
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Hımm güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Canan karatay Yumurtanın kötü kolestrolü düşürdüğünü söylemişti,bol bol yumurta yiyin diyor ..

Hocam ben o kadından korkuyorum ya.. aynı kadın hatırlarsınız protein tozlarına ise direk zehirli demişti. :))
  • Yumurtanın sarısını son 6 aydır hiç ayırmıyorum. Haşlama, omlet hepsini tam yiyorum. Her sabah 4 tam yumurta, bazen iştahım olmuyor 3 yumurta oluyor. bazen abartıp 6 yaptığım oldu ama midem kötü oluyor sonraları. O yüzden 4'ü geçmiyorum. Kişiden kişiye değişiyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarısı neden ayrılıyor birisi açıklayabilir mi?

• yumurtada bulunan proteinin çoğu beyazındadır.öyle yarı yarıya bir dağılım söz konusu değildir.proteinin sarısını tüketilmemek istenmesinin nedeni,sarısının kolesterol içermesidir.vg yapan birisi genel de protein ihtiyacını karşılamak ve fazla kolesterol almak istemediği için çoğunlukla beyazını tüketir.yumurta oldukça iyi,hızlı sindirelebilen bir protein kaynağıdır o yüzden tüketmenizde bir sakınca olmadığını düşünüyorum.lakin vücudunuz alerji veya intolerans gösterirse fazla tüketmemek de yararınıza olacaktır.
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Yumurta sarısında 5 gr civarı yağ bulunuyor. (malum boyları değişken) Günde 5 yumurta sarısı yersen 25 gr yağ almış oluyorsun sadece yumurtadan. 5 yumurta sarısı kolestrolü de arttırır. Ama beyazında olmayan amino asitler olduğundan 1,2 tane yenmeli.
  • testosteron hormonu kolestrolden sentezlenir o yüzden yumurtayi sarisiyla yiyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Hepsinin beyazını yeme. Gün içine bölersen bir günde 7, 10 ne verdiyse ye ama aynı öğünde ben o kadar yemiyorum.
    Beyazını yeme mi
  • araştırmalara gore günlük 3 yumurta sarısı ideal diye okumustum bazen 4 yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 9 Mayıs 2018; 6:53:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.