Şimdi Ara

Günde En Az 2 SoX Hemde(Europe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Hemen bir tane wizard char açıcaksınız
    2.Mastery lwlı 4'te bırakın ve sakın hızlı koşmak için harp skillerini felan açmayın zaten lwl 10'da hızlı koşma açılıo...
    3.Kasacağınız yer=Forrest of Sorrow'un üstünde Bandit Kalesi gibi bir yer orda sürekli kasın hatta yanınıza ezik alın:)Pt yaratığı çıskın:)
    4.Lwl 6 Lwl 10 yaratık dinlemeyin hepsine skill uygulayın mananıza kıyın
    5.16 lwl yada + bir lwl da farmdan çıkın inanın 3 sos düştü iki günde oda 2 günde 4 saat kastım...İnanın farmdan çıkınca hem spniz hem soxlarınız bayram edicek

Alıntı Değildir...

• alakası yok sans :)
  • LoL bir çok char ile denedim ark.'da denediÇok mp harcadığın için aynı yerde kastığın ve mavi canavar olduğu için ve wizard ile daha çabuk kastığın için
  • 1) cok mp harcamakla alakası oldugunu sanmıorum..
    2) aynı yerde saatlerce kasınca sox cıktıgına sahit oldum o doorudur.. haklısın..
    3) ewt mavi canavar oluncada sox dusme sansını arttırıo.. biliorum
    4) ewt wizard cok cabuk kasar bunada katılıorum
    5) ama senin orda bahsettiğin sey farklı sen diorsun ki 16+ bi lwlda sp farmdan cıktıgınızda o gun online olun ve charı moblarda kasın herhangi bir yaratıktan sox dusecektir.. işte böle bişi olamaz tamamen sans işidir
  • muahahahahaha 5.O değil o gün değil diorumki genel olarak 2 günde 3 sos düştü
  • Ya çıkmazsa??
  • hmms üzgünüm yannıs okumusum :S tmm öle olsa bile sen diorsun ki farmdan sonra sox sansı artacaktır bende diorum ki böle bişi olamazz tamamen sans işidir.. ok..

ayrıca surekli aşağılayıcı yorumlar" LoL, muhahhaaha" gibi ifadeler kullanmamanı rica ediorum saygısızlık olarak algılıorum cunku.. ayrıca orda komik olan bişide görmedim ben.. daha seviyeli olalım lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Ya çıkmazsa??

ya çıkarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Ya çıkmazsa??

ya çıkarsa

bırakh yaa
  • Bence Tamamen Şans
  • Gene yanlış anladın farmdan çıkınca SoX düşer demedim:S GÜlmenin seviye ile ne alakası varsa bu nada ayrı bir güldüm rahatsız olursun die LoL felan demeiom...Denemekte fayda var...
  • gulmenin seviyeyle cok alakası war.. normal bi atrzda guluosun gibi gelmedi bana nese o kadarda önemli diil ama sen basta öle dememişin.. baslıkta ne yazıooo? "Günde En Az 2 SoX Hemde(Europe) " bu cok iddalı bi söz ayrıca yukarıdada "bir çok char ile denedim ark.'da denedi " demişsin pekii şimdi ne diorsun "denemekte fayda war" sanki sende sp farmdan sonra çıkmasının sans işi oldugunu annadın gibi gec bunnarı hocam sans işi bunnar :)

yeahhh

Nirvana - Pennyroyal Tea

• Normaldada Wizardda 10-20 level arası sox çıkıyor..

1. Sos = Forest Sorrowda Çıktı.Party Canavarlarından
    2.sos = 21 lvlken 10-12 lvl ayılardan düştü. ( Stable Puriction )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukcan -- 5 Eylül 2007; 20:19:45 >
  • Bal Arısı Gibisin
  • şans arkadaşlar böyle şeyler, tabi bize allah daha çok versin demek düşer... bol şanslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

gulmenin seviyeyle cok alakası war.. normal bi atrzda guluosun gibi gelmedi bana nese o kadarda önemli diil ama sen basta öle dememişin.. baslıkta ne yazıooo? "Günde En Az 2 SoX Hemde(Europe) " bu cok iddalı bi söz ayrıca yukarıdada "bir çok char ile denedim ark.'da denedi " demişsin pekii şimdi ne diorsun "denemekte fayda war" sanki sende sp farmdan sonra çıkmasının sans işi oldugunu annadın gibi gec bunnarı hocam sans işi bunnar :)

yeahhh

Nirvana - Pennyroyal Tea

agam LoL ne demek...ingilizce gıralısın...

Ha bi de sos konusunda yazdıkların doğru hakkaten ,şu açıdan :Birim zamanda ne akdar çok canavar keserseniz "item drop rate" yani eşya düşme yüzdesi o kadar fazla olur...Ama sen bunu bir olayla sentezleyip kaynatarak anlatmışsın ,yani bilinenlerden farkı yok ve ayrıca sox düşme ihtimalinin lokasyonla uzaktan yakından bir ilgisi yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.