Şimdi Ara

Günde yaklaşık kaç konu çalışılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 5+ saat çalışan biri günde yaklaşık kaç konu çalışabilir.

• ben gunde duzenli 4 5 saat arası çalışıyordum maks 2 konu bitirebilirsin verimli olmasını istiyorsan bence 1 konu bitirip soru cozup konuyu ozumsemek en mantıklısı hızlıca geçince konuları sene sonu unutursun vs sıkıntı yaşarsın
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    ya ben hergün 9 dan önce kalkıyorum kahvaltımı vs. günlük şeyleri yaptıktan sonra derse oturuyorum başlıyorum ama saat 1-2 olunca ve ben hala 1. konuyu çalışıyorsam psikilojik olarak kendimi kötü hissediyorum. "Daha 2 konu var saat kaç oldu hala 1. konudasın" gibi ya da "Saat 2 oldu hala 100 soru bile çözemedin" gibi şeyler aklıma geliyor ve aşırı motivasyon kaybediyorum. Bu durumu nasıl halledicem bilmiyorum biraz konu dışına çıktım ama yazmak istedim
  • hedefin ne bu sene sınava girdinmi
    yok 12'ye geçtim hedefim en az 50k
  • netler ne alemde ona gore çalışman az mı çok mu karar verilebilir bence
    Daha önce okul denemeleri hariç hiç deneme çözmedim. En yakın zamanda alıp çözmek istiyorum da işte bölüm denemesi mi, tyt denemesi mi yoksa ayt denemesi mi alsam bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fonksiyonlar kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ama bu zamana kadar almamamdaki en büyük etken kendi kafamda kurduğum "12'de zaten hep deneme çözücen şimdiden pek gerek yok" mantığıydı
  • tyt denemesi al aytye çok girme sene başı daha ben gunde 4 5 saat civarıyla 90 60ın uzerinde yaptım verimli çalışırsan 50k rahat girersin bide olum sen bana mezunluğu sormuştun 12ye yeni geçen adam neden mezunluğu duşunur allah için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk mezun senem

tyt denemesi al aytye çok girme sene başı daha ben gunde 4 5 saat civarıyla 90 60ın uzerinde yaptım verimli çalışırsan 50k rahat girersin bide olum sen bana mezunluğu sormuştun 12ye yeni geçen adam neden mezunluğu duşunur allah için
    Abi konular üst üste gelince yetişemeyecek korkusuna kapılıp mezunluğu düşünmeden edemiyorum. Sayısalım bütün derslerin son konuları vasat okulda görmediğimiz için. Bir yandan TYT başladı bir yandan konu tekrarı falan her şey üst üste binince düşünmeden edemiyorum
  • * şimdiden 5+ çalışman seni ilerde sıkar haberin olsun o zamanlarda telafi edemeyebilirisin şimdi edebilirsin
    * Konu listeni yaz tamamen bitirmeden yeni konuya geçme en geç ocakta bitsin konuların yoksa sonlara doğru konu çalışmak eziyet gibi gelir
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Şimdi 5+ saat çalışmazsam ne zaman yapıcam ki? TYT başladı, 11 tekrar ediyorum ve süre yetmeyebiliyor çok konu var. Şubat'tan Haziran'a kadar sadece 11 çalışsam 11 belki de biterdi o yönden çok pişmanım o yüzden 5+ çalışıyorum geçmiş zamanı telafi etmek için
  • sıkar mıkar diyenleri dinleme otur çalış çalışabildin kadar ilerde pişman olma
    Aynen çalışmaya devam edicem. Reis bir şey sorucam sen kaç k ile mazuna kaldın ve bu sınavın nasıl geçti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 125kdan biraktim 20 30 arasi gelir forumdakileri dedigine gore

• Konular yetisir sen her gun duzenli disiplinli calisirsan konular bitsin diye bitirme ogrenmeye calis yoksa sinavda patlarsin sinava 45 60 gun kala konularin biterse iyi olur en ideali bu

25 veya 30 bin için nasıl bir ders programınız vardı nelere dikkat ettiniz? programa göre yetişmeyen konuları nasıl hallettiniz mesela o günkü X konuyu o gün yetiştiremediniz o konuyu nasıl telafi ediyorsunuz? bunlar aklıma takılan sorulardı cevaplarsanız sevinirim

• Valla programi aklimda diyordum sunu sunu calisiyim sunu cozeyim bukadar kagida felan yazmiyordum o gun yapmam gerekeni yapamadiysam cok takmiyordum ama genellikle yapmam gerekenleri olculu sectigim icin yapmadigim cok az oluyordu oturup herseyi bir gune gaza gelip sigdirmaya calisma 1 konu bitirip soru bankasindan o konu testlerini cozme benim icin gunluk guzel calismaydi mesela bu bir maraton yilmadan hergun caba gosterip kazanamayan gormedim ben

Sağol tavsiyeler için, arkadaşlık isteği atsam aklıma takılan bir şey olursa diye sorabilir miyim
  • Sormana gerek yok hocam tabiki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.