Şimdi Ara

Günlüğüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Artık kendi yağ yakım günlüğümü nam-ı diğer zayıflama günlüğümü tutmaya karar verdim. Bu aralar araştırmalara başladım gün gün not yazarım buraya ve kendimi ona göre şekillendiririm.

Önce kendi geçmişimden bahsedeyim :
    7 yaşında annem babamı kaybedince hızla kilo aldım. Sbs vs derken küçükken pek sallamadım.
    Liseye geçtik ilk sene artık sıkmaya başladı beni
    Seneye yani bugüne adam akıllı DÜZGÜN başlamayı nasipmiş.

Yaş 17
    Kilo 140-139 :@
    Boy 1.75
    Pantalon 56 beden
    Ayakkabı 46.5-45 (pek değişeceğini zannetmiyorum ama gene yazayım)
    Tshirt 3XL
    Gerçekten çok hoş(!) değil mi?

Artık bıkkınlık geldi. Bir an önce başlamalıydım... Artık başladım!
    GÜNLÜK PLAN:
    Bu sabah Insanity 9.günden devam edeceğim. - Sabah Insanity
    Sonra duş, kahvaltı ve okula gidiyorum. Gelince ara öğün.
    Sonra akşam yemeğinden sonra saat 8 9 gibi yani 2 saat sonra LMC yapacağım. Ya da P90X Lean. Hâlâ karar verebilmiş değilim.

BESLENME :(& işareti seçenek belirtir.)
    Kahvaltı:
    -Yarın veya salı günü lor peyniri aldıracağım. Ve greyfurt ile avakado da aldırmak istiyorum ama raf fiyatlarını bilmiyorum. Mesela haftada 3 kere olmak üzere taze sıkılmış portakal, greyfurt ve avakodu sıkıp karıştırsam müthiş bir mide delici ve yağ yakıcı olur :)
    -Klasik domates ve salatalık
    -10 siyah zeytin ve 1 yumurta(kırılmış genelde tavada yani)
    -yeşil çay ile birlikte.

Ara Öğün 1:
    3 ceviz 3 kuru üzüm

Öğle:
    1 konserve ton balık & ızgara et tavuk
    Yanında salatalık ve domates
    Belki hazır çorba bardakta olan.
    Ara Öğün 2:
    Portakal & elma

---Eve geliş---

Ara Öğün 3:
    Elma & yoğurt

Akşam Yemeği:
    Sebze&et yemeği ise 1 porsiyon.
    Baklagil&karbonhidrat varsa yarım porsiyon.
    Salata
    Yoğurt

Sonrasında yeşil çay.

Ailem yazın fitnessa izin veriyor yoksa kardiyo + laktak çalışması istiyordum.
    Kickbox öğrenmek istiyorum ama öncelikle kilo vermeliyim :(

Ve evet aşığım. Motivasyon kaynağım o hep :)

Şimdilik bu kadar. Bu başlıkta tutacağım günlüğümü.
    İyi antremanlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam, başın sağolsun
  • hiç birşey için geç değil gerekirse hergün cardio yap yaşında genç en az deri deformesi ile kurtarabilirsin.
  • adamın biri haberlere çıktı.aşkı için 60 kg verdi.gerçi kız adamı hiç sallamadı ama azim işte bu.sana moral olsun haberi bi araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

hocam, başın sağolsun

Saolasınız beyler

Araştıracağım o haberi

• Destekçiniz dostum, herşeyin başı azim. Sen kararlı olursan başarıcağına inanırsan o kilolar ve yağlar isterdiği kadar dirensin yinede yok olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Destekçiniz dostum, herşeyin başı azim. Sen kararlı olursan başarıcağına inanırsan o kilolar ve yağlar isterdiği kadar dirensin yinede yok olacak.

Kesinlikle !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TUS günlüğüm.
    3 yıl önce açıldı
    DENEME GÜNLÜĞÜM
    4 yıl önce açıldı
    KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasvasi

quote:

Destekçiniz dostum, herşeyin başı azim. Sen kararlı olursan başarıcağına inanırsan o kilolar ve yağlar isterdiği kadar dirensin yinede yok olacak.

Kesinlikle !

öncelikle başın sağolsun kardeş bende lise 1 öğrencisiyim 72 kilom 179 cm boyum var az göbek var ben çok dert ediyodum 2-3 güne gözle görünür sonuçlar aldım sende garanti alırsın canını sıkma ve boyunun artması için çok ciddiyim sevinçli mutlu olmalısın (bunu sormadın ama ben söliyim dedim) 1-2 sene daha uzarsın bence kendine dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: qpters77

quote:

quote:

Kesinlikle !

öncelikle başın sağolsun kardeş bende lise 1 öğrencisiyim 72 kilom 179 cm boyum var az göbek var ben çok dert ediyodum 2-3 güne gözle görünür sonuçlar aldım sende garanti alırsın canını sıkma ve boyunun artması için çok ciddiyim sevinçli mutlu olmalısın (bunu sormadın ama ben söliyim dedim) 1-2 sene daha uzarsın bence kendine dikkat et

Evet aslında dikkat ettiğim en ciddi 3 husus vardı. Boy-kalp-karaciğer.

Açıkcası kilodan dolayı boy atmamın yaval olduğunu düşünüyorum. Birqz aceleciliğimin nedeni de bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle !

Açıkcası kilodan dolayı boy atmamın yaval olduğunu düşünüyorum. Birqz aceleciliğimin nedeni de bu.

eed aslında benm babam 190 amcam 192 babamın dedeside 205 cm (babamın dedesi öldü ) kardeş oturduğun yerlerde belediyenin yaptırdığı spor aletleri fln varsa önce yürüyüş sonra koşu tekrar yürüyüş sonra dinlenme sonra o aletlerde çalışma yapabilirsn bide diyet yapmalısın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle !

eed aslında benm babam 190 amcam 192 babamın dedeside 205 cm (babamın dedesi öldü ) kardeş oturduğun yerlerde belediyenin yaptırdığı spor aletleri fln varsa önce yürüyüş sonra koşu tekrar yürüyüş sonra dinlenme sonra o aletlerde çalışma yapabilirsn bide diyet yapmalısın

Yapıyorum sporumu evde
    Sabah Insanity
    Akşam P90X Lean

Diyetimi de şunu okuduktan sonra yeniden yazacağım:http://www.bodytr.com/2013/01/gunde-kac-ogun-yemeli.html

• Konuyu okurken sanki kendim yazmış gibi hissettim.ben de ilkokulda kiloluydum. Liseye geçince zorluk çekip kilo vermeye karar verdim. Lise 1 de babamı kaybettim. Şuan yaşım 19 body building ile uğraşıyorum.Fit görünmek özgüvenimizi direk etkiliyor. Kendin için çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

Konuyu okurken sanki kendim yazmış gibi hissettim.ben de ilkokulda kiloluydum. Liseye geçince zorluk çekip kilo vermeye karar verdim. Lise 1 de babamı kaybettim. Şuan yaşım 19 body building ile uğraşıyorum.Fit görünmek özgüvenimizi direk etkiliyor. Kendin için çalış.

Kendim için!

• Şimdi Insanity 10.günümü bitirdim ve bi talihsizlik yaşadım.
    Bilgisayar Son 17dk kendini güncellemeye aldı. Mecburen bitirmek zorunda kaldım.

• İnsanity ağır gelmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

İnsanity ağır gelmiyor mu?

Geliyor
  • Bugün gidip yağ oranımı ölçtürücem
    Ve Ketojen diyetini araştırıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.