Şimdi Ara

günlük deri ayakkabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,FLO'dan lumberjack aldım bir alana bir bedava vardı 6 ay önce,2 adet spor ayakkabısı aldım.Ayakkabıların dışında bir şey yok da arkası aşınınca içindeki sert plastik ortaya çıktı ve vurdu ayağıma yara yaptı.Vurmadan da ziyade o sert plastik dışına çıktı yani.Demem o ki lumberjck de benim için bitmiştir.Eşim gondol ayakkabıdan deri ayakkabı alıyor inanılmaz rahat ama erkek için olanları yok yani pek.

Gündelik kullanacağım deri olan mümkünse tavsiyeleriniz var mı acaba ?arkası soyulan ayakkabılardan bıktım resmen.

• günlük deri ayakkabı

Bu tarz bir çözüm denediniz mi? Bütün ayakkabılarınızın topuğunda sorun varsa, sorun sizin ayağınızda veya kullanım stilinizde olabilir. Böyle basit bir çözüm yeterli olur belki.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Allah razı olsun, bunun adı nedir acaba nerede bulabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Ayakkabı topuk yastığı ya da topuk desteği olarak geçiyor.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBGJSD77?ref_=cm_sw_r_apan_dp_DH9PSQBPWNC0FJF5NBQH&language=tr-TR

Bunu alacağım inş hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Hangisi iyidir, hangisi kötüdür bilmiyorum açıkçası. Pahalı bir ürün değil, deneyin bence. Ayakkabıya ya da ayağınıza uymazsa, bir sonrakini ona göre satın alırsınız.

cevaplarınız için Allah razı olsun kardeşim çok tşkler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer cikartirken bagciklari söküp elle cikartmak gibi yapilmıyorsa bir muddet sonra ayakkabi topuk kismı asınmaya baslar marka farketmeksizin problem olur cikartirken ayakkabiyi ayakta birbirine sürterek ayakkabinin arka kisminda asinmalara yol acabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.