Şimdi Ara

Günlük program ya da haftalık program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS için çalışırken günlük ya da haftalım program yaptınız mı? Yaptıysanız günlük ya da haftalık program yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Nasıl yapmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blacka kullanıcısına yanıt
    günlük veya haftalık programım yok o işler 8. sınıfta kaldı soru sayısı yazmak çalışma saatleri belirlemek bunları geç artık. Ben sana kendi yaptığımı söyleyim örneğin pazartesi gittin dershaneye o gün matta atıyorum kartezyen çarpım bağıntı gördün , geoda dairede alan, fizikte basınç ..gel eve al bi çizgisiz a4 üstüne bağıntı tekrar et, çalış x kadar y kitabındaki soruyu bitir yaz diğerlerine de öyle yaz sonra o gün pazartesi olduğu için kağıda pazartesi yaz altına çalışamaya başladığın saati yaz sonra çalışmayı bıraktığın saati yaz kaç saat çalışmış olduğunu görürsün , günlük limitini doldurursun.Yazdığın çalışmalarda bittikçe üstünü çizersin.Her hafta yeni bir kağıt çıkar ve kağıtlara numara ver kaçıncı haftada olduğunu unutmazsın ve yaptığının bir nevi dosyasını tutmuş olursun son olarak her hafta o yazdıkların bitmeden çalışamayı bırakmazsın ben böyle yapıyorum (2 ay kalmış sınava şuan çalışma programı mı istiyorsun ? garip)

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Dershaneye gitmiyorum, özel ders de almıyorum. 11. sınıfım o yüzden yeni başlıyorum. Önerin için sağol, bunu yapmaya çalışıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.