Şimdi Ara

Günlük Taze Bıldırcın Yumurtası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobi amaçlı yetiştirdiğimiz bıldırcınlarımızın yumurtalarını tüketemediğimiz için uygun fiyatlı satışını yapmak istiyoruz şarkuteri, market, unlu mamul v.b. günlük taze bıldırcın yumurtası tüketmek yada satışını yapmak isteyenlere duyrulur yerimiz pendiktedir yakın civara (kartal, pendik ,tuzla, maltepe) ücretsiz teslimat yapabilirim 10 adedi 2,00 tl dir.Şehir dışı için aynı gün anlaşmalı kargo ile gönderim yapıyorum.Günlük üretim adedim 80 ile 100 arasıdır

NİÇİN BILDIRCIN YUMURTASI YEMELİYİZ.
    [b]Bıldırcın yumurtası ve Tavuk yumurtası kıyaslandığında B1 Vitamini 6 Kat, B2Vitamini 15 Kat daha fazla olduğu, Mineral bakımından ise FOSFAT, ın 5 kat, DEMİR, in 7 ila 8 Kat daha yüksek olduğu anlaşılmıştır.(Kaynak,. Prof. Dr. Şeref İNAL/ Selçuk Üniversitesi Veteriner Fak.) Gramaj olarak 3 adet Bıldırcın yumurtası 1 tavuk yumurtasına eşit,Enerji olarak karşılaştığında 1 Bıldırcın yumurtası, 5,6Tavuk yumurtasına eşittir.

Doğal Antibiyotik Özelliği olan Bıldırcın Yumurtası , nı Tavuk yumurtasına allererjisi olan herkes kullanabilir öksürük astım buronşit zatüre sinizüt rahatsızlıklarında sigaradan kaynaklanan nefes darlığında etkilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerkirisci -- 6 Ekim 2009; 12:59:23 >

• soğuk havaya ne kadar dayanıklı oluyo bıldırcınlar. kışın nasıl bakıyorsunuz, içeri falan mı alıyosunuz.
  • Yazın sorun yok kümeslerinin önünde ağlarla çevrili büyükce bölmeleri var gündüz hep orda oluyorlar akşamları kümese alıyorum kedi v.b. rahatsız edip zarar verebilicek diğer hayvanlar için..Kışın kümeslerinden hiç çıkarmıyorum kapalı, rüzgarsız, kuru ve temiz havanın içeride bolca olduğu bir ortam onlara yeterli geliyor..
  • Kargo ucretı ne kadar tutuyor Konya'ya?
  • Almak istediğiniz adet nedir arkadaşım??
  • ilginç ,bana bu işi biraz hobi likten çıkmış gibi geldi'' günlük 80-100 yumurta'' tahmin ederim eder, yaklaşık 200 üzerinde bıldırcın. hayırlı ticaretler. ama tüketimini herkese tavsiye ederim. ben çocuklarımda kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UHT Süt Kaç günde tüketilmeli?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.