* ilk olarak bn gunza bi 2 sene önce falan baslamıstım ama o sıralar popüler bi sorun wardı /ping sorunu . yane cogu kişide oluyordu ki bndede oluyordu. milleti böle donuk görüyodm ateş filan edemiyodm ama zıplıyodum hopluyodum dolasabiliyordum. ama başka bişi yapamaıyordum. bu sorun hala warmı ?
* 2. olarak bu forumdaki bi kaç konuda gördüm. arada kapanıyomus galiba bu serverlar suan acıkmıdır ?
*son olarak en çok hangi serverda Türk oyuncular bulunmaktadır.
* Ping sorunu ijjiye gidersen olmaz, ama kastettiğin şey Agent error se serverle değil modemle ilgisii war * İjji aşağı yukarı 2 haftada bi bakıma giriyor AntiHack ve diğer oyunların updatesi için * ijjide yeterince türk var :p
Ping dediğin AE dir msjından onu anlıyorum.modeminden server ın portlarını açarsan sorun ortadan kalkar. Server olarak hangisini bahsettiğini anlamadım? valla her serverda türk bulmak mümkün.Lg dede ijji de de yeterince mevcut.
öncelikle bilgiler için cok tskrler . peki bu ijji 2 haftada bi bakıma girio ya kaç günlük yada ne kdr sürleik bir bakım bu ? bide benm bildigim yane bu forumda grdügüm kdryla bu serverları oyundfan seciyoruz dime. yane ijjiye girmem için başka bişi indirmeme gerekyok. normal gunzonlinenın sitesinden gunzı indircem sora oyundan serverı/ijji yi seççem dime :?
jrchesta sanada tskrler simdi gördüm msjını . yane milletin pingi cok düşükken benimki asırı yüksekti ve herkes ping sorunu filan diodu o aralar forumlarda. belkide bu ae dir. nese bakalım bu aralar yine oynamayı düşünüyorm yine olursa sorun dedigini yaprım . tskrler
yok ijji'i indirmen için gunzonline.com dan indirmene gerek yok. www.ijji.com a gir oradan gunz online'ı seç yeter kardeşim sana oradna download edersin. +ping sorunun Ae ise dediğim gibi Ama Ae değilse Türklere az gözükür ama uzak ülkelerdekine çok gzkür.
çok tskrler arkadasım . peki bu ijji filan güvenli yerler dime ne bilim virüs filan gelirmi :?
ijji 2 hafta da bi girince bakım süresi değişir, 5 saat olabildiği gibi 2 saat de olabilir :D sitesinde yazar, bak saati hesaplamak için orda 10:00 am diyosa bizde bildiğin 20:00 yani aksam 8 ediyo, ona göre hsaplayabilirsin :D
hmm tskrler bnde 1 hafta filan bakıma giriyo sandım . 3-5 saat ise sorun yok :D tskrler
ne demek görevimiz :D
Belirli zamanlarda bakıma giriyor bazen ayda 1 kez giriyor belli olmuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme