Şimdi Ara

GÜRAY KUCUK HAAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS GÜRAY KÜCÜK FASİKÜLLERİ ZORLUK DERECESİ NEDİR VE TAVSİYE EDER MİSİNİZ

• up
  • Valla ben de Trigonometrisi var fasikul güzel. Konuyu en bastan almis. Formullrri felan yazmis bi kac örnek soru çözmüş hemen yanina benzer sorular koymuş.
    Ama bu fasikul olayini ben pek begenemedim. Yani mat'in kötüyse al temel olusturursun daha rahat öğrenirsin ama biraz ezberci alistiriyo insani sanki. Yani soru tipini veriyo yanda benzer soru soruyo sen aynı formatla çözmeye calisiyosun. Matematigi öğretmekten cok ezberletiyo gibi geldi bana. Sadece benim gorusum bu sadece bana bagli kalma baska yorumlara da bak. Belk8 farkli düşünen vardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obloo

Valla ben de Trigonometrisi var fasikul güzel. Konuyu en bastan almis. Formullrri felan yazmis bi kac örnek soru çözmüş hemen yanina benzer sorular koymuş.
    Ama bu fasikul olayini ben pek begenemedim. Yani mat'in kötüyse al temel olusturursun daha rahat öğrenirsin ama biraz ezberci alistiriyo insani sanki. Yani soru tipini veriyo yanda benzer soru soruyo sen aynı formatla çözmeye calisiyosun. Matematigi öğretmekten cok ezberletiyo gibi geldi bana. Sadece benim gorusum bu sadece bana bagli kalma baska yorumlara da bak. Belk8 farkli düşünen vardir..

güray küçük fasikül ve fem soru bankası var güray küçükten çalışıp fem den çözmeyi planlıyorum
  • ben tavsiye etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

ben tavsiye etmem

hangi kitabı önerirsiniz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.