Şimdi Ara

Gururun alametleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tanımlamaların özne nezdinde hiçbir anlam taşımadıklarını belirtmek istiyorum

Birilerinin belli özellikler hakkında genelleme yapıp ona yönelik hareket etmesi üzerine alınıp çıldırmanı gerektirmez

Çünkü sen o değilsin

Kendini parçalar yoluyla tanımlayıp ideolojilere alet olan insanın tablosu zavallı bir tablodur

Fonksiyon eksikliği yaşamış kişi batar

Kimileri bu yüzden angst kurtuluş der

Nasıl ki alışkanlık eksikliği tam yapıyor angst da tamı eksiltir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 19 Haziran 2019; 10:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Angst önemlidir. Güzel konu.
  • neyin diye sorunca onun denmesi onu dolaylı olarak beyan ederken bu kere dolaylananın varlığı esası üzerinden gidenin benim demesinin önündeki engeli görmesi biraz angst olacaktır denebilir.

korku odur ki aslında sen dahi bunun-korkunun muhattabı değilsin denmesi halidir.

.........................

kişinin sürklase edildiği an bakımından yaratıcı nedire değinmek isterim.

ben yaradan inanırım ve bunu kesinlikle tavsiye etmem. o gelirse sen dışarı çıkarsın. öyle ki onun teala olmadığı bir yer bulana dek ve oraya gidemiyoruz zira orada gidecek yer yok deyip haymatloz bir ruh olana dek süren bir angst haline düçar olursun.

o geldi ve bedene sirayet etti. bu benimdir bu da senin. elimde kalanın mahiyeti beni korkuya sürükledi ve bu şey beni mütecaviz gösteriyor derken birden o dahi sen olamazsın diyerek başka bir kaynağın refere edilmesi halini düşünün.

ben mütecaviz olanım ben kötüyüm ben münkirim benim yerim cehennem dedim de sen kimsin ki benim cehennemim de yer-mülk-ilahlık iddialısı olacaksın diyen acayip bi cevap var.

korkumun özü ayağımı basacak yerin olmaması da değil o yeri ifade edebileceğim ansallığın devamlı surette ırayan bir mercekte görüntü oluşturması ve dahi görüntü netleşecekken ölümün beni alıp bunu dahi vermemesi.

...........................

her şey ölünce anlaşılacak diyen hiç düşünmez mi o uzayan hakikat sana ne diyor anladın mı beni?

angst hali önemli bir hal iken beni bu denli önemsizliğin dibine göndermesi bana ğayabeyi hatırlatır.

dipsiz bir kuyu için dipsiz bir kuyu mu gerekir yoksa bir şeye uzam verip bunu kısaltmak mümkün iken bunu yapmak mı. 2 metrelik bir havuzda 1.80 lik adamı üstten alttan 20 şer cm boşlukla daraltıp 1.60 lık boya indirip boğmak yüzme bilmiyorum demek değildir her zaman.

..............................

insan istiyor ki ben şeytan olayım da isyan edeyim zira şeytana muhattap olmuş vaadi var zira ben olamamaktayım insan ve üstünüm zaten babadan asaletle melek olandan.

veyahut bana bir derinlik verilse de dibi olmayan bir kuyu işte gidemediğim yer burasıydı zira yer yoktu. basamadım yere veyahutta anlatamadım bir an düştüğüm yerin boyutunu.

ensiz boysuz olan sicim desem sicim tekillik desem tek duran.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.