Yol tutuş ve güvenlik konusunda güveniyorum. VW Polo Comfortline.
focus 1.6 ghia hb
keskin bi virajı 120 km/h ile döndüm araba şeritten bile çıkmadı
ondan sonra güvenim sonsuz
o keskin bir viraj değildir o zaman arkadaşım , o süratle keskin viraj alınmaz
bu arada araba güvenim tam Yaşasın Polo
Geçenlerde bir TV'de oto programında orta sınıf araçlar tanıtılıyordu ve test ediliyordu. Yeni bir aracı test eden (Marka ve Model vermeyeceğim) kişi aynen şu yorumu yapıyordu: "Evet nihayet bu yeni kasa Focus'un yol tutuşunu yakalayabilmiş" Bu ifade çok hoşuma gitti ve Focus'uma güvenim bir kat daha arttı. Mesleğim gereği çok hasarlı araç gördüm. Gördüğüm bir gerçekte şu Focus'lardaki sürücü ve yolcu bölümü çok az hasar görüyor. Çoğu pert olmuş araçtan sürücü ve yolcular kemerleri bağlı ise yaralanmadan çıkıyor. Focus'uma sonuna kadar güveniyorum. Sanki dönmeyeceği viraj yokmuş gibi geliyor bana, öyle hissediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: guide
o keskin bir viraj değildir o zaman arkadaşım , o süratle keskin viraj alınmaz
istanbul anadolu hisarı kanlıca arası sahil yolunda
hadi abartıyorum diyelim bana ne kazandıracak şu anda lastiklerin bitik olması nedeni ile tekrar deneyebilirim demiyorum ama eğer satmadan yeni lastik alırsam beklerim senide
ben buradayım lafımında arkasındayım
bende hondama virajlarda sonuna kadar güvenirim arkadaşlar, yere yakın bir araç ve fiziksel yapısı nedeniyle resmen rüzgarı bıçak gibi kesiyor.Yoldan çıkartmak için bazen düz yolda 110 mk/h ile falan direksiyonu 10-15 derece aniden çeviriyorum arabada tık yok aynen çevirdiğin yöne devam bunda önden çekişli olmasınında katkısı var tabi.benim yorumum bu zaten, honda kullanan arkadaşlar ne olduğunu bilir, yorum yapmaya gerek yok.
Arkadaşım Focusun yol tutuşunun iyi olduğunu duydum. Ama yol düz olupta sen 120 ile gidiyoken birden keskin viraja daldığını düşünürsek devrilme çok ihtimalin yüksek. Ama viraj git gide keskinleşiyorsa senin giriş şeklinde önemli o zaman olabilir.
hocam yol zaten virajlı yol düz diil yani 120 ile giderken birden dönmüyorum dönmezde zaten araba 2. ve 3. viteste gidiyor daha sonra bir kere daha denedim ama savurdu yani ilk seferindeki kadar yol tutuşu ii deildi lastiklerde bitikti zaten şu anda ne yapar onuda bilmiyorum ama lastikleri yenilersem tekrar yapabilirim büyük ihtimalle
bılmem guvenecek kadar bınmedım henuz corolla XL
Konuyla alakası yok ama bizim bi arkadaş B.Çekmece virajına ŞahinS ile 160la girdiğini söyledi, biz donakaldık öylece ve Ziyaaa Ziyaaa dedik
bostancı S virajı hakkında dusuncelerınız dıkkat topıc kıtlencek :D
Aşmayın kendinizi !!! ne halt ediyorsanız boş bir alanda yapın , bende kabahat asna cevap verdim ...
quote:
Aşmayın kendinizi !!! ne halt ediyorsanız boş bir alanda yapın , bende kabahat asna cevap verdim ...
boşver kardeş sen bunları takma kafana sana özeniyor veletler
Ben arabadan cok kendime guvenirim!Eger kurallara tam olarak uyduktan sonra aracınızın markası modeli o kadarda onemli degil!
quote:
Orjinalden alıntı: gkkt
Ben arabadan cok kendime guvenirim!Eger kurallara tam olarak uyduktan sonra aracınızın markası modeli o kadarda onemli degil!
eyvallah arkadaşım ...
Frenlerine Ve yuksek suraatte yol tutuşuna cok guveniyorum....
Fakat ESP kapalıyken Arabanın huyu 180 Derece donuyor :)) Direksiyonu saglam biri lazım kontrol altında tutabilmek icin Arka cok Savruluyor... (onunda eglencesi farklı :))
c4 aldık cok memnunum meret iyi de kacıo guwenlık acısından euro ncap'tan ***** almısh ztn yane war mı benden keyıflısı
ben her virajda muhakkak ayağımı gazdan çekerim viraj bu nasıl çıkacağın belli olmaz 2 ay önce 60 km hızla girdiğim virajdan (fiesta tdci) çıkamamıştım virajda arabaya güven olmaz yolada biraz güvenmek lazım diye düşünüyorum
quote:
1)vermeseydin o zaman kimse seni zorlamadı...!!!! 2)kimsenin kendisini aştığı falan yok bi topik açılmış herkes kendi tecrübesini veya becerisini yazıyor bende yazdım isteyen inanmayabilir 3)baştada dediğim gibi burada yalan sölemek bana bişi kazandırmaz kazandırmayacakta 4)inanmayanlar için yapabileceğim bişi yok herkes kendi doğrusuna inanır 5) nerede ne yapacağımada sen karar veremezsin boş veya dolu seni ilgilendirmez ben sana şöle yap böle olsun diyomuyum ?? yok o zaman sende bana diyemezsin..!!!!!!