Şimdi Ara

Güvender Puan-Sıralama çelişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Güvenderde 410 ve 412 alan arkadaşlarım 3k falan olmuşlar. 415 puan almama rağmen 4600. olmuşum. Başka bu sorundan muzdarip olan var mı?

• kardes Sinav YGS ye oranla zordu.hiç ful çeken yok mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence sınavda bu denli zor olacaktır. Bu yüzden adamlar zor yapmışlar işte , adamların gayesi zaten öğrencilere YGS öncesi gerçeğe yakın sıralamalarını vermektir. Senelerce tutturdularda bu sene mi tutturmayacaklar.Bizim FEM dersanesi müdürüde söylüyordu çok zor olacak diye , adamların bildiği var besbelli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Arkadaşlar bence sınavda bu denli zor olacaktır. Bu yüzden adamlar zor yapmışlar işte , adamların gayesi zaten öğrencilere YGS öncesi gerçeğe yakın sıralamalarını vermektir. Senelerce tutturdularda bu sene mi tutturmayacaklar.Bizim FEM dersanesi müdürüde söylüyordu çok zor olacak diye , adamların bildiği var besbelli.

Güvender ösym ilişkisini kuramadım
  • Arkadaşlar ne hikmetse benimde ygs4 puanım 346 olmasına rağmen 21 bindeyim. Sıralamada daha da geride olmam gerekmezmiydi bu kadar düşük puana nasıl bu kadar iyi sıralama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGSLYSmağduru

Arkadaşlar ne hikmetse benimde ygs4 puanım 346 olmasına rağmen 21 bindeyim. Sıralamada daha da geride olmam gerekmezmiydi bu kadar düşük puana nasıl bu kadar iyi sıralama ?

nasıl oluyor ya ben tm yim ama ygs4 puanım 356 sıralamam 23bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brombeere

quote:

Arkadaşlar ne hikmetse benimde ygs4 puanım 346 olmasına rağmen 21 bindeyim. Sıralamada daha da geride olmam gerekmezmiydi bu kadar düşük puana nasıl bu kadar iyi sıralama ?

İşte bana da garip geliyor arada bir teknofeme girip bakıyorum da sıralamalarım değişmiş önce 30 bindi sonra 21 bin oldu bende anlamadım ki .
    Bence bu sıralamaları ciddiye almamak lazım. Doğru hesaplanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Arkadaşlar bence sınavda bu denli zor olacaktır. Bu yüzden adamlar zor yapmışlar işte , adamların gayesi zaten öğrencilere YGS öncesi gerçeğe yakın sıralamalarını vermektir. Senelerce tutturdularda bu sene mi tutturmayacaklar.Bizim FEM dersanesi müdürüde söylüyordu çok zor olacak diye , adamların bildiği var besbelli.

Hee ,Güven-der'le YGS çok benziyor.Aç bak soruları alakası bile yok.Saçma sapan mesajlar yazmayın şuraya.Her sene aynı muhabbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 8 Mart 2014; 18:42:32 >
  • Dersten derse fark ettiği için öyle olmuş. Mesela arkadaşımın neti benden 10 fazla ama benim sıralamam daha iyi sayısalım ve mat. Fen yüksek olduğu için böyle arkadaşımın sosyalden dolayı neti yüksek.
  • quote:

quote:

quote:

İşte bana da garip geliyor arada bir teknofeme girip bakıyorum da sıralamalarım değişmiş önce 30 bindi sonra 21 bin oldu bende anlamadım ki .

hocam güvenderin sonucuna teknofemin neresinden bakabiliyoruz biraz karıstırdım ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

quote:

quote:

quote:

hocam güvenderin sonucuna teknofemin neresinden bakabiliyoruz biraz karıstırdım ama bulamadım

Teknofem bilgilendirme sistemi yaz giriş yap ordan çıkar.

• Sonunda benle aynı derdi paylaşan birini daha buldum ben tmciyim ygs de 321 yapmısım genel derece 27 bin civarı 325 yapan arkadaşımınki 30 küsür. feme gittim bana esnaf gibi ilk defa sizden duyduk dediler. bende aldığım derceye sevinemedim bir türlü. güvenemiyorum çünkü.
    ygs5 383 genelde 10450 mi ne derecem doğrumudur arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.