Şimdi Ara

Güvender ygs'yi yansıtıyorsa :'o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde Fem 6lılarda matematik 33 35 civarında gelirdi bunda 24 geldi, sınavda zaten süreyi yetiştiremedim ve beynim donmuş gibi oldu. Çok kötüydü.
    Zaten sosyali yapamıyorum (tmyim) matematikten yükseltiyodum ama bu sınavda o da olmadı. Ygs böyle gelirse 80bininci olurum
    Feci moralim bozuldu kalmış şurda 15 gün duruma bak.
    Geçen yılkilere soruyorum 2014 ygs netleriniz ve güvender yakın mı geldi?
    Ben napayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkçeden ne yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: maxmmo55

türkçeden ne yaptınız

35

• pusurkafali kullanıcısına yanıt
    ben sayısalım geçen yıl sosyale zamanım kalmadı sosyalsiz 90 net yapmıştım ygs2014ten dün güvenderden 135 yaptım 30 net sosyal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geomatic17

ben sayısalım geçen yıl sosyale zamanım kalmadı sosyalsiz 90 net yapmıştım ygs2014ten dün güvenderden 135 yaptım 30 net sosyal.

Usta geçen sene güvendere girdin mi ölçü olur mu sence

• 141ed 1 kullanıcısına yanıt
    geçen yılki güvenderden 88.75 yapmıştım yine sosyal yetişmemişti ama emin ol geçen yılki güvender bu yılkinden kat kat daha kaliteliydi.2 hafta önce falan tekrar çözmüştüm zaten 120 falan çıkmıştı.Bu güvenderden 135 geldi ve sınavın sonunda 1-2 dakikacıkta olsa kalmıştı.
  • Geçen sene güvenderde 70 net ygs de 90 net yaptım 70bininci oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.zero -- 1 Mart 2015; 12:15:43 >
  • Moral bozmamak lazım sanırım?

• pusurkafali kullanıcısına yanıt
    niye moralini bozuyosunuz hocam sınava 13 gün var bu 13 günde eksik konular ve deneme ile daha yol katedilir ayrıca sınavda sakin olmaya çalışın heyecan yapmayın emin olun istediğinizi yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geomatic17

niye moralini bozuyosunuz hocam sınava 13 gün var bu 13 günde eksik konular ve deneme ile daha yol katedilir ayrıca sınavda sakin olmaya çalışın heyecan yapmayın emin olun istediğinizi yaparsınız.

Ne diyelim artık, umarım asıl ygsde istediğimiz sonucu elde ederiz.
    Moral bozup bırakmamak lazım tabi

• 30 un altına inmezken turkceden 25 net yaptım bu mu yanı gercek olan ınsan butun emeklerı bosaymıs gıbı dusunuyor

• Geçen seneki güvenderde 78 net yapmıştım gerçek ygsde 54 net. Gerçi benim durum biraz farklı heyecan, telaş yapıp, matta art arda soruları çözemeyince moralimi bozup sınavda ağlayıp almış olduğum bir sonuçtu.
    Soğukkanlı olmak en önemlisi

• Gecen sene guvenderde 18 net turkce 25 net mat yapmistim
    Ygs de 31 turkce 28 mat yaptim fen ve sosyali hatirlamiom ama grcen seneki sinav baya zordu bu seneki guvenderden 34 turkce 28 mat 5 sosyal 32 fen geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.