Şimdi Ara

Güvenilir TV Satıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim gibi internet üzerinden Tv almak isteyip; bir türlü nereden alacağına karar veremeyenlere yardımcı olmak amacıyla bu başlığı açtım. İnternette alışveriş yaptığınız ve sorun yaşamadığınız/ memnun kaldığınız/dürüst satıcıları ve internet sitelerini paylaşır mısınız?

• Çok güzel bir konu olmuş.ben şahsen teknomarketlerden başka kimseye güvenemiyorum..
    iyi kötü tecrübeler paylaşılırsa çok faydalı olur diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49UH850V

Gitti Gidiyor üzerindeki Dijitall pluss satıcısından 3.409 TL ye aldım ürünü. Şirket izmir şirketi ama kargo istanbuldan geldi . Ürünü başka bir satıcı (hızlıgitti) satıcısı üzerinden gönderttiler.
    Kutu gayet iyidi herhangibir hasar herhangibir yırtık yoktu. Üründede herhangi bir sorun çıkmadı ama firmanın iletişimi çok kötüydü Gitti gidiyor üzerinden atılan mesajlara cevap vermiyor herhangibir iletişim numarasıda yok. Ürün kurulasıya kadar ya sorun cıkarsa diye 2 gün boyunca ister istemez stres oluyor insan bir muhattap bulmadım diye.
    N11 ve Hepsi burada nın sistemi Gitti Gidiyordan daha iyi Gitti Gidiyorun sistemini pek beğenmedim. GittiGidiyorda telefon ile görüşülecek Müşteri hizmetleri yok derdini Mesaj ile iletiyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 25 Mayıs 2016; 21:37:51 >
  • N11'de moribal adlı satıcıdan veya Simport Ev aletlerinden alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.