Şimdi Ara

Güvenli sohbet uygulaması Telegram, 35 milyon kullanıcıya ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güvenli sohbet uygulaması Telegram, 35 milyon kullanıcıya ulaştı

Sadece metin tabanlı olmakla birlikte uçtan uca bir güvenli iletişim sağladığı için popüler olan mesajlaşma uygulaması Telegram, kullanıcı sayısını da artırıyor.

Bulut altyapısı üzerinden mesajları şifreleyen ve hiçbir şekilde kaydını tutmadığını belirten Telegram, 35 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Günlük aktif kullanıcı sayısı 15 milyon iken, son 30 günde 8 milyar mesaj atıldı.

Uygulama özellikle WhatsApp'ın Facebook tarafından satın alınması sonrasında patladı ve günde 5 milyon indirme rakamını gördü. Uygulama mesajları şifrelediği gibi Gizli Sohbet özelliği ile her iki tarafın cihazındaki konuşmaları da siliyor. Ayrıca sesli mesaj ve arka planda indirme şeklinde özellikler de mevcut. 

• Türkiyedeki aktif kullanıcı sayısı kaç acaba?
  • Artık böyle uygulamalar gerekli çünkü kimsenin özelimize karışmasını isteniyoruz lütfen bu programdan büyük şirketlerin haberi olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenli ama turkiyede halen kullanilmiyor çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 192 kişilik rehberimde bir Allah'ın kulu kullanmıyor, birde tam Türkçe değil yanlış hatırlamıyorsam...
  • ben kullanıyorum hatta arkadaşımın tavsiyesi ile başladım, kullanan çevrem az ama kullananlar ile artık watsapp değil buradan konuşuyoruz

• Bizim memlekette pek kullanıldığına inanmıyorum.Çünkü bizde daha çok en çok indirilenlere bakarak sohbet uygulamaları indiriliyor ve kullanıcılar orada yoğunlaşıyor popülaritesini arttırması lazım reklam vesaire artık nasıl yapacaksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim kullanıyor bunu sorusunun cevabı.whatsapp 450 milyondan fazla kullanıcısı varken 35 milyon nedir arkadaş yani en iyi ihtimalle whatsapp kullanan 13 kişiden birinin bunu kullanma ihtimali var.eminimki türkiye'de oran çok daha azdır.

apple da parmak izlerini gizli tuttuğunu,kimseyle paylaşmadığını söylüyordu.bunlar pazarlama için kullanılan süslü laflar.inanmayın.
  • Bugün tutmadığını söyler, yarın popülaritesi arttıktan sonra gizli anlaşma yapar hatta buna mecbur kalır bilgileri satmaya başlar. Zaten rahat bırakmazlar biraz daha tercih edilirde.

• Denemek lazım, artık whatsapp iyice ayağa düştü.

• hiç bir şey güvenli değil
  • İlk kararlı sürüm yayınlandı.

Güvenli sohbet uygulaması Telegram, 35 milyon kullanıcıya ulaştı

https://desktop.telegram.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Ocak 2017; 13:36:26 >
  • telegram whatsapp'a 10 basar ama etrafimda cok kullanan yok bilg.da bile kullanmasi cok iyi dosya yollama falan bide sesli goruntulu gorusme gelse fena olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.