Şimdi Ara

güvenlik çalınmaya karsı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar forum sayesinde focus 2005 collection aldim.ama elimde klavuz filan yok o yüzden güvenligi ne boyutda bilmiyorum alarm taktırsam gecenin bi yarısı mahalleyi ayaga kaldıranlardan olmak istemiyorum.siz ne gibi önlem alıyorsunuz calınmaya karsı direksiyona demir kilit önerirmisiniz? yoksa gizli kontakmı yaptırayım teşekkür ederim

• kaskon çalınmayı da içersin bence yeterli ama yedek anahtarında olmalı sonra poroblem çıkarabilir kasko
  • Bu cevabın gelebilecegini biliyordum :)) hocam kasko düşünmüyorum
  • ahah hadi ya o zaman başka arkadaşlar yardımcı olabilir sana ama direksyon kilidi benm gözümde hiç te fena durmuyor
    bu arada ruhsat ı da sakın araçta bırakma benim aklıma bunlar geliyor
  • cok teşekkür ederim galiba direksiyon kildiyle ugrasmak istemiyolarmıs hırsızlarında vakitleri azmış:))
  • 2005 focusumu yeni almıştım oto alarm sistemleri yapan bi yere girdim adam çok içtendi baya samimi olduk suan yakın arkadasım olur kendisi beni alarm takmaktan direksiyon kilidi takmaktan vazgecirmişti dediği şuydu hırsız girmek isteyince bunların hepsi faso fiso bendeki en kral alarm sistemini bile 4 dk içinde halt ediolar direksiyon kilidiyse lokum onlar için o yüzden bu tamamen sizin gönül rahatlıgınızla alakalı bişey... ben kaskomu yaptım ve rahatım tavsiye ederim..
  • haklısınız malesef kaskoda cok para o yüzden sıcak bakamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.