Şimdi Ara

Güvenlik mi yoksa yakıt+parça+konfor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gün içerisinde, yalnız ya da iş arkadaşlarımız, sevdiklerimiz, ailemizle birlikte, sürekli trafikle içli dışlı olan bizler. Sabah evden çıkıp, akşam sapa sağlam sevdiklerine, ailesine kavuşmayı kim istemez? Ülkemizde uygulanmakta olan vergi politikaları ve maddi imkansızlıklar nedeniyle, çoğu vatandaşımız daha yüksek model ve sağlamlıkta araca binebilecekken, kötü otomobillere binmek zorunda bırakılıyor/bırakılıyoruz. Ben ailem adına her zaman öncelikle güvenlik diyorum, yakıt+parça fiyatı daha sonra gelir diyorum. Hatta, güvenlik yönünden full olduktan sonra, varsın sunroofu olmasın. İş kazasını önlemenin, sonuçlarını ödemekten daha ucuz olduğunu bilmek gibi bir şey bana göre. Peki ya sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkür ederim , saygılarımla…

• Volvo varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık d segmenti araçlarda az yakıyor.Yakıtı eleyelim
    Parça sorunuda umrumda değil
    İkinci eli hızlı yavaş yine aynı
    Çozum d segmenti araba yani :)

• Bence güvenlik ön planda olmalı. Yakıt, parça v.s bunlardan sonra gelmeli ama imkanlar dahilinde. Ülkedeki ekonomi dolaylı vergiler üzerine kurulmasa; herkes eminim d segment bir aracı almak için elinden geleni yapar. Ben alacağım aracın önce güvenlik testlerini izler ona göre karar veririm. Alanlara saygım var yanlış anlaşılmasın, sıfır dizel b yada c segment araç almak yerine ikinci el d segment bir araç benim tercihim. Bunun nedeni aracı daha fazla uzun yolda kullandığımdan. Gerçi masrafları bazen ağırda gelse yollarda denk geldiğim kazalarda kağıt gibi bükülmüş araçları görünce tercihimin doğru olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevermind34 -- 16 Haziran 2015; 13:28:15 >
  • Çok teşekkür ediyorum ve benim gibi düşünenler olduğunu görünce daha çok mutlu oluyorum :)
    Her nedense ülkemizde, maalesef daha aracı almadan, acaba satarken sorun olur mu, 2. eli nasıl diye düşünmeye başlıyoruz, mecbur düşünmek zorunda bırakılıyoruz.
    Kesinlikle katılıyorum D segment araç olayına. Neymiş, 2. eli zayıfmış, en kötü 1000 lira aşağıya satılır ama yine de satılır. Testlere yönelik Amerikan Otoyol Güvenliği Testleri var. Buradan da faydalanabilinir, linkini aşağıya veriyorum. Özellikle aracın dörtte birlik kısmından (small overlap front crash test diye geçiyor) olan çarpışmaların daha çok ölümle sonuçlandığından bahsediliyor. Subaru burada full olumlu sonuçlar çıkarmış gözüküyor...

http://www.iihs.org/iihs/ratings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesus2045 -- 16 Haziran 2015; 15:43:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.