Bildirim
Güzel Bir Maç Hikayesi Sivasspor-Trabzonspor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Engin Burak a pas vermiyor burak kızıyor :))sonra engin ben oynamıyorum artık diyor -
Galatasaray neresinde var bu konunun? -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Galatasaray neresinde var bu konunun?
Yav gs yok da engin ,burak ,selçuk diyalogları ve maçın hikayesi hoşuma gitti paylaşmak istedim.Trabzonsporlu kardeşlerim kusura bakmasınlar -
Ben beğendim paylaşımı teşekkürler. Trabzondayken hiç dikkat edip izlemediğim selçuk'u ts formasıyla görmüş oldum, engin'in tribi ise ibretlik... Burak'ta yırtınıyor soyunma odasına giderken... -
Sivasspromuzun 2. golü ........................ ............. .............. .......... (noluyo la)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- il / ilçe spor güvenlik kurulu ya da ev sahibi kulüp tarafından alınan karar neticesinde sahip olduğunuz takım logolu kartınız/kartlarınız ile bu kategoriden bilet almanız için kısıt bulunmaktadır.
- forma orjinallik sorgulama
- cimbom ne demek
- galatasaray gol müziği ismi
- futbolcuların bileklerine taktığı bant
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X