Şimdi Ara

H bandında internet erişimi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hat vodafone telefon grand2 beyler H bandı yazdimi internet gidiyor H+ olmasi icin bekliyorum buda sıkıntı artık sorun telefondami yoksa vodafone bazdami. Turkcell e geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sorun telefonda degildir sanmam bende de s3 mini var h normal 3g gibi acik kaliyor bizimkilerde,internette gezinme uygulama acinca otomatik h+ a gecer iste sikinti orda telefon surekli h h+ arasinda gidip geliyor bazen hic olmayinca sorun cikiyor.4440542 den hat resetleme islemini denememi oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Hocam sorun telefonda degildir sanmam bende de s3 mini var h normal 3g gibi acik kaliyor bizimkilerde,internette gezinme uygulama acinca otomatik h+ a gecer iste sikinti orda telefon surekli h h+ arasinda gidip geliyor bazen hic olmayinca sorun cikiyor.4440542 den hat resetleme islemini denememi oneririm.

Peki hocam bu sadece samsunglarda mi var . Arkadas g2 kullaniyor h dede baglaniyor 3g dede h+ dada ben h+ dan gidince geri gelsin die kolum kopuyo ;)

• 3G ya da UMTS ya da WCDMA en yavaş, H yani HSDPA 7.2Mbit'e kadar, H+ yani HSPA+ da 7.2Mbit ve üzeri hızlar için kullanılan 3G bağlantı türleridir. Adları hepsinin 3G olsa da çeşitli farklar vardır aralarında. H+ mesela daha fazla taşıyıcı ile daha geniş frekans aralığı elde ederek daha yüksek hız elde edebilir vs.
    Bu üçünde de cihazın sabit bir şekilde bağlantı yapabilmesi gerek. Cihazdaki bağlantı kullanılmadığında veya belli bir veri oranının altında kullanıldığında UMTS ya da HSDPA moduna düşer ki güç tasarrufu sağlama amaçlıdır, aktif kullanımda ise H+ teknolojisine geçilir ve biraz şarjı fazla kullanan teknolojidir.
    Bu farklı modlar arasında geçiş işlemini anladığım kadarıyla telefon yapıyor, baz istasyonu sadece desteklediği teknolojileri bildiriyor telefon da konfigürasyonuna göre bunları kullanıyor.
    Ancak dönem dönem bu geçiş modlarında bağlanamama konusu çıkıyor burada, tam olarak nedenini bilmiyorum. Operatör tarafından da bir şey olabilir, telefon tarafından da. Mesela baz istasyonu yoğun olarak kullanılıyor ise farklı modlar arasında geçiş yapacak şekilde frekans kanalı vs. ayarlayamıyor gibi bir şeyler olabilr. Ya da basitçe telefon modemindeki bir yazılım hatası ya da yakalanmamış bir istisna hatası vs. olabilir. Seçenekleri genişletmek mümkün. Mobil operatörünüzle görüşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

3G ya da UMTS ya da WCDMA en yavaş, H yani HSDPA 7.2Mbit'e kadar, H+ yani HSPA+ da 7.2Mbit ve üzeri hızlar için kullanılan 3G bağlantı türleridir. Adları hepsinin 3G olsa da çeşitli farklar vardır aralarında. H+ mesela daha fazla taşıyıcı ile daha geniş frekans aralığı elde ederek daha yüksek hız elde edebilir vs.
    Bu üçünde de cihazın sabit bir şekilde bağlantı yapabilmesi gerek. Cihazdaki bağlantı kullanılmadığında veya belli bir veri oranının altında kullanıldığında UMTS ya da HSDPA moduna düşer ki güç tasarrufu sağlama amaçlıdır, aktif kullanımda ise H+ teknolojisine geçilir ve biraz şarjı fazla kullanan teknolojidir.
    Bu farklı modlar arasında geçiş işlemini anladığım kadarıyla telefon yapıyor, baz istasyonu sadece desteklediği teknolojileri bildiriyor telefon da konfigürasyonuna göre bunları kullanıyor.
    Ancak dönem dönem bu geçiş modlarında bağlanamama konusu çıkıyor burada, tam olarak nedenini bilmiyorum. Operatör tarafından da bir şey olabilir, telefon tarafından da. Mesela baz istasyonu yoğun olarak kullanılıyor ise farklı modlar arasında geçiş yapacak şekilde frekans kanalı vs. ayarlayamıyor gibi bir şeyler olabilr. Ya da basitçe telefon modemindeki bir yazılım hatası ya da yakalanmamış bir istisna hatası vs. olabilir. Seçenekleri genişletmek mümkün. Mobil operatörünüzle görüşün.

Valla muthis anlatmisin saolasin kardes o zaman ben bi samsungu ariyim eger duzelmesse turkcelle gectim cunku vodafondaydim

• aeva26 A kullanıcısına yanıt
    Dostum gec cevap verdim ozur dilerim.Evet agirlikli samsung larda oluyor sar yani radrasyon degerleri cok dusuk tutuldugu icin sebeke anteni cok cabuk etkileniyor degisimlerden,H ve h+ arasinda band genisliginde fark yok 2100 gelir ama sebekede otomatik oncelik sana verilir o da paketindeki internetinin internet hizi ile ilgili,vodafone la bu konuyu gecen sene konustum red tarifesinde olmama ragmen baglanma da herhangi bir onceligimin bulunmadigini soylediler israrla,oysa ki turkcell de boyle degildir,alt tanimlamalarina bakarsan mesela platinum paketlerde oncelikli baglandigin yazar.Benim sana tavsiyem eger taahhudun yada faturan yada lira yuklemende asiri oynama olmayacaksa bir turkcell i denemeni oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Dostum gec cevap verdim ozur dilerim.Evet agirlikli samsung larda oluyor sar yani radrasyon degerleri cok dusuk tutuldugu icin sebeke anteni cok cabuk etkileniyor degisimlerden,H ve h+ arasinda band genisliginde fark yok 2100 gelir ama sebekede otomatik oncelik sana verilir o da paketindeki internetinin internet hizi ile ilgili,vodafone la bu konuyu gecen sene konustum red tarifesinde olmama ragmen baglanma da herhangi bir onceligimin bulunmadigini soylediler israrla,oysa ki turkcell de boyle degildir,alt tanimlamalarina bakarsan mesela platinum paketlerde oncelikli baglandigin yazar.Benim sana tavsiyem eger taahhudun yada faturan yada lira yuklemende asiri oynama olmayacaksa bir turkcell i denemeni oneririm.

Teşekkür ederim kardeş Turkcell e dün taşıdım hatti mı faturasiz kullaniciyim su 2gb 500 dk felan olan paket. Aynı işlerin turkcellde olcagini sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aeva26 A kullanıcısına yanıt
    he iyi yapmissin internet hizi yildiz paketinde yavastir ama ayni sorun yasamayacagina adim gibi eminim.Telefonun hep guzel haberler icin calsin hayirli olsun.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Acildi daha bugun hattim . tesekkur ederim kardesm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.