Şimdi Ara

H shifter için debriyaj yapımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Bir h shifter yaptım debriyaj olarak 2. direksiyon setimin pedallarını kullanıyorum ama bilgisayar bu pedalları eksen değilde düğme olarak okuyo ne yapılabilir yardımcı olun lütfen
     H shifter için debriyaj yapımı yardım

• by altan B kullanıcısına yanıt
    Sen o pedalın potansimetresini mi kullandın ? Yoksa direksiyonu direk mi bagladinizi ?

Eger hem kendi direksiyonunuz + vites + eski direksiyon bağlıysa eski direksiyonunuz potansiyometreli olsa dahi içindeki kart yerinde tuşa bağlı olduğundan en ufak iletimde direk gazı kokluyor.

Yanı şöyle anlatayım normal pedal yarım basınca %50 gaz verir gaza bastikca artar ve gazı kokleyince %100 verir yanı ayarlıdır. ama sen bunun kablolarını gerektiği gibi kullanmayıp tuş bastığında yere bağlardan gaza az bisey dokununca kokleniyor düşünsene klavyedeki tuşa az basınca az gaz veriyor mu ? Hayır işte aynı mantık. O yüzden direksiyonun değişmesi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama direksiyonun pedali seviyeli dugme olarak okumasi degisik icini acip inceledim seviyeli olan ile ayni

• Tek vasina okutugumdada ayni gene tus

• slm k bende h shifteri yaptım ama debrajı yapamadım bende snopy mx-v19 direksiyon seti var freni debraj olarak yapmaya çalışdım olmadı city cardaki gibi ets2 dede otomatik debraj modu gibi birşey varmı yada freni nasıl debraj yaparız lüften yardım edermisininiz şimdiden tşkler
  • Ben potansiyometre ile yapacagim fjnores miydi neydi boyle vi youtube kanalinda yapimi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş burası yeri değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.