Yukarıdaki gibi ha mı aa mı? Bu soruyu sormamın nedeni çoğu kişi komutanın yanına ha basmanın iyi olduğunu söylüyor ama karşınıza kruvazör lü bir filo çıkarsa ha larınızın kurtulma şansı çok düşük. Fakat aa dan oluşan bir filoya karşı kruvazörlerin çok fazla bir üstünlüğü yok. Bu yönüyle aa lar daha avantajlı gözüküyor(fazla kristal harcamalarını göz önüne alsakta). Ben böyle düşünüyorum. Sizin görüşleriniz neler?
bence kruvazör
bençe ha
300komuta sı olan birine 150komuta 1000-1500hafif avciyla çıkarsan yene bilirsin
bende ha bas derim
herkesin bu konuda fikirleri vardır elbette ama sen kendin speedsim i kullanarak karar ver, aynı miktarda harcama yaptığın ha ve komları karşılaştır savaş raporunu kendin görürsün bu sayede
mesela 1500 kom'u ( 90 milyon harcama ) 22,500 ha'yla (90 milyon harcama yine) karşılaştır sonucunu al
aynı harcamayla farklı kombineleride deneyerek karar verebilirsin çok rahat
bu arada birisi avatarımı yemiş
En iyisi bas Kademeleri İçin Rahat Olsun
quote:
Orjinalden alıntı: HiperX
bu arada birisi avatarımı yemiş
Sadece komuta ve hafifle olmaz biraz yanına kruvazörde lazım
sanırım sorumu tam anlamamışsınız ben hafif avcımı yoksa ağır avcımı diye sormuştum hafif avcılar kravüzör filosu karşısında çok abuk dökülüyor bu yüzden ha basmak biraz riskli değilmi?
komuta yı iyice oku bir filo nun sırtını yasladığı gemilerdir yazıyo
h.a
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme