< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HAAAACETTEPE CENG
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kesinlikle overrated başka açıklaması yok bence
Yani dogru diyor olabilirsiniz evet, 5 senede 18Kddan buraya cekmesi komik geldi biraz.
3.5 bu eğitim kadrosu için kesinlikle değmez ama başka da bir alternatif yok. Özellikle hızlı büyüyen buna bağlı olarak eleman açığı derinleşen yazılım sektörü beraberinde sağlam maaşlar getirdi. Bu şartlarda Hacettepe'yi 1k'dan yazanı bile haklı bulurum.
-
Başlıktaki detay çok önemli.
O "aaaa" okunuşu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki o zamanlar değeri bilinmiyordu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru okuman sevindirdi beni aferin
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADA SAGLİK BİLİMLERİ UNİVERSİTESİ İSTANBUL KAYSERİ TİP FAKULTESİ TİP RANK 17439 İLE YERLESTİM SİZİN DE TAVSİYELERİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRARDAN
Ben duymam hocam cengi kafaya takmak çok saçma geliyor bana tabii ki bu inanılmaz öznel bir konu ama boun ie dururken HAAAACETTEPE CENG yazmam
Hacettepenin siralamalarinin yükselmesine topluluklarin büyük etkisi var sağlam pr yapılıyor youtube videolarıyla vs. Ayrıca okul kulturu, Kampüs olanakları, akademisyen kalitesi olarak Hacettepe top tier dir kim ne derse desin.
Tşk hocam çok büyük profesorsunuz hocam
Hocam bu konu hakkında araştırma yapıp daha mantıklı fikirlerle karşınıza çıkacağım
MAŞALLAH HOCAM ÇOK TEBRİK EDERİM 17439 RANKLA SAGLİK BİLİMLERİ UNİVERSİTESİ İSTANBUL KAYSERİ TİP FAKULTESİ TİPA YERLEŞMEK ÇOK İYİ OLMUŞ
https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-ceng-hocalarinin-akademik-profili-ve-bolumun-diger-universiteler-arasindaki-yeri--153683698
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacettepe, 5 senede 20k'dan 3.5k'ya çekerek overrated olmadı, sadece hak ettiği yere geldi. Akademik kadrosu gayet iyi. Tek sorunu bölüme çok fazla insan geliyor myp ile de, bu da bölümü fazla kalabalık yapıyor. Türkiye'de okunabilecek en iyi 4. devlet üniversitesi bilgisayar mühendisliğinin 3500'den kapatması son derece normal bir şey.
-
hacettepe belkide myp de kontenjan dolduran nadir üniversitelerden
-
hacettepe teknik açıdan mühendisliklerde yetersiz bir üni hocam. sağlık bilimleri ile adını yükselten bir üniversite
-
Neye göre yetersiz mesela? Hangi dersi aldın yetersiz geldi? Bölümden mezun olup iş mi bulamadın? Ben Hacettepe Ceng'de 2. sınıfım mezun olup da iş bulmakta zorlanan görmedim. Tam tersi mezun olmadan çalışmaya başlıyor çoğu kişi.
-
mevzu iş bulmakta zorlanmaktan ziyade istediğin işe ulaşabilmek. zaten ilk 10k nın işsiz kalabilmesi için kendine hiçbir donanım katmaması lazım.
abim ODTÜ ceng mezunu ve geçen sene bile çok yükselmiş diye ona anlattığımda üniversitenin genel anlamda teknik bir üniversite olmadığını anlatmıştı. mühendislikte iyi olmadığını belirtmişti. yurt dışında bağlantıları fazla biri olarak da yurt dışında çalışanların genelde odtü ve bilkent mezunu yoğunlukta olduğunu söylemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4A86A6F0 -- 20 Ağustos 2022; 17:24:37 >
Hacettepe, 5 senede 20k'dan 3.5k'ya çekerek overrated olmadı, sadece hak ettiği yere geldi. Akademik kadrosu gayet iyi. Tek sorunu bölüme çok fazla insan geliyor myp ile de, bu da bölümü fazla kalabalık yapıyor. Türkiye'de okunabilecek en iyi 4. devlet üniversitesi bilgisayar mühendisliğinin 3500'den kapatması son derece normal bir şey. |
Neye göre yetersiz mesela? Hangi dersi aldın yetersiz geldi? Bölümden mezun olup iş mi bulamadın? Ben Hacettepe Ceng'de 2. sınıfım mezun olup da iş bulmakta zorlanan görmedim. Tam tersi mezun olmadan çalışmaya başlıyor çoğu kişi. |
Başlıktaki detay çok önemli.
O "aaaa" okunuşu |
Hocam kesinlikle overrated başka açıklaması yok bence
|
Yani dogru diyor olabilirsiniz evet, 5 senede 18Kddan buraya cekmesi komik geldi biraz.
|
Kimse Hacettepe ODTÜ Bilkent'ten daha iyi veya denk demiyor zaten bence. Ama ODTÜ Bilkent kadar iyi değil diye bölüme yetersiz, yazılmaz demek yanlış yönlendirmek olur. Bilkent'in %50'si yurtdışına gidiyorsa burada da %20-30'u gidiyor. Adam bilgisayar mühendisi olmak istiyorsa ODTÜ Bilkent tutmadı diye makine mühendisi mi olsun |
Benzer içerikler
- akademisyen olmak zor mu
- aselsan stajyer maaşı
- tıp kazanmak için günde kaç soru çözülmeli
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X