< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intibah400 -- 17 Ağustos 2019; 23:11:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intibah400 -- 17 Ağustos 2019; 23:11:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yet ili servisler öyle müthiş yerler değiller arkadaşlar. Yetkili servis çalışanı çok akrabam ve tanıdığım var. Hiç de hayal ettiğiniz gibi değil. Hiç şaşırmadım yapılanlara.
|
Demekki keyfe keder boya böyle oluyormus. Servis bile bunu yapıyorsa artık sanayide ne dümenler dönüyordur kim bilir
|
Geçenlerde renault servisinde gördüğüm muameleyi anlatmıştım, müşteri memnuniyeti biteli çok oldu , müşteri = para.Büyük ihtimal lift e kaldırdiklarinda kaput tavana çarptı üçkağıtçı dolandırıcı hepsi bunların bu işin peşini bırakmayın.Exper raporları elinizde bulunsun konuşma kaydı alabiliyorsanız alın, bunlar kabul etmez sonra biz sağlam verdik derler.Bir başka yol daha var aslında tabi bu bizlere yakışmaz gidip camı çerçeveyi indirip o kaputu yalatmak onlara
|
geçmiş olsun...:(
malesef sorun renault ile ilgili değil, insanımız ile ilgili...ister honda, ister vw, ister başka marka olsun; servisi, bayii, ithalatçısı, 2.elde satanı, experi vs. bizim insanımız ve durumumuz ortada ![]() km düşüren, pert aracı kazasız/çiziksiz diye satan, orjinal diyerek çakma parça takan servislerimiz, sorun olmayan parçaları değiştiren, boyayan sigortadan talep eden tamircilerimiz vs vs sabaha kadar uzatmak mümkün ama konuyu herkes anlamıştır.. insanımız değişmeden, eğitim/ahlak/vicdan/etik gibi değerlerden bu kadar uzak olduğumuz için sorunlarımız devam edecektir malesef.. |
İzmir de Renault mais renser var genel servis,anahtarın tuşu içine kaçtı eleman tenezzül bile etmedi bakmaya direk 800 dedi.Yav dedim araba zaten 30 40 lira 800 nedir talisman olsa neyse dedim.Yalniz talisman 2000 lira dedi anahtarı sadece.Yolunacak kaz arıyorlar resmen ,neyse eyvallah dedim çıktım .Sanayi de adam, abi 100 liraya sustalı anahtar verelim sana dedi renault amblemli arabayada kayıt ederiz dedi hatta dur bir bakayım dedi adam yaptı anahtarı şaka gibiydi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Ağustos 2019; 23:24:14 > |
|
|