Şimdi Ara

habibi neccar kavminin forumdaki yansımaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üç elçiyle uyarılan antakya halkı gelenleri yalancılıkla itham eder. onları destekleyen habibi neccarla beraber elçileri öldürürler. tabi olarak pişman olmaya bile fırsatları kalmaz zira tek bir sesle toptan cehennemi boylarlar.

ne hikmetse forum ateist taifesi de aynı mantıkla hareket ediyor. bulabilseler islamı anlatanları bir kaşık suda boğacaklar. en azından tepkileri onu hatırlatıyor.
    madem din konuşulmasın diyorsunuz islama habire hakaret edene, kafasında kurguladığı düşler gerçekmiş gibi konuşana da iki laf etseler ya ama doğru ya islam kötülenirse ilmi çalışma oluyor

kıssanın anlatıldığı surenin devamında canlı hayatı için olmazsa olmaz nimetler hatırlatılarak herkesin seçimini iyi yapması gerektiği vurgulanır. iki seçeneğin sonuçları anlatılır
    aklını ömrü boyunca hiç işine yaramayacak şeylerle doldurup en hayati meselelere yer bırakmayan forum ateistleri inşaallah geç kalmadan uyanırlar

• tarih tekerürrden ibsret lafına mehmet akif yorumu ibret alınsaydı hiç tekerrür eder miydi tarih

tarih bi olaylar çöplüğü gibi algılanıp değerlendirildikçe de değişmeyecek tekerrür döngüsü
  • Habibi Neccar öpsün seni ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen de habibi neccarı öldürenlerle hemhal olursun gari
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    Hadi onları da sana devredeyim madem o kadar istedin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ammma yaptın ya iki zıt kutupta olabilmek nasıl bi şey ki
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    Bu tarafı , bu seviyeyi asla bilemeyeceğin bir şey .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir şeyi bilmek için illa içinde olamk gerekir zaaaar
  • Ben elçiye ne diye inanayım kardeşim allah kendisi gelip bana itaat edin deyip bize metafiziksel mucizelerini gösterdi de biz mi görmedik? Hala elçi diyor ya. Ulan eşcinselleri helak ediyor da madem bugün yerin dibine batmış toplumumuzu neden hala yok etmedi biz dayanamıyoruz küçücük çocukların yaşadıklarını düşünmeye o nasıl dayanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigelow -- 3 Temmuz 2018; 10:0:17 >
  • bigelow B kullanıcısına yanıt
    seninle konuşmak istemiyorum birbirimizi anlamıyoruz ve kırıyoruz üslubu düzgün birisin değiştirmene sebep olmak istemem

o istediğin helak hz muhammedin duasıyla kıyamete kadar ertelendi ben de dayanamıyorum ama işte ilahla kul olmanın farkı vaad ettiğini vaad ettiği zamanda yapacak
    "İnanç görünmeyene inanmaktır,görünmeyene inaniyorsanız başkalarının görmediklerini görürsünüz."
  • Bildiğin Odun kullanıcısına yanıt
    Geç abicim bu lafları.

Sizin inanç sisteminizde bu durumların karşılığı nedir çok merak ediyorum. Örneğin ölen çocuğa hakkını kim verecek. Öldürülen çocuğun anne ve yakınlarına nasıl bir teselli verilecek? Kısacası adalet nasıl tecelli edecek. Samimiyetle soruyorum. İkna edin sizin inancınıza geçeyim. Başka sistem ve inançları sadece eleştirmek çözüm üretmiyor. Kendi çözümünüzü de ortaya koyun ki doğruyu bulalım.
  • kasım kocabaş K kullanıcısına yanıt
    Benim gibi düşünmenizi istemiyorum ki. Ortada bir çözüm yok giden gidiyor kalan da acısını çekiyor. Adalet yok olmayacak da. Ben de isterim ölünce herkes herkesten hakkını alsın ama bu koca bir yalan... Yaşamı bu şekilde kabul etmeliyiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.