Şimdi Ara

HACETTEPE CİLER BURAYA!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ŞARKI NASIL GÜZEL DEĞİL Mİ!!!

• ya ben aşığım adamlara
    nerden buluruz bunların sarkılarını bi bilgin var mı senin bende 1-2 sarkıları var sadece
  • Topici açmış,sonra da kaçmış
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli

Topici açmış,sonra da kaçmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaMaRqUe

ya ben aşığım adamlara
    nerden buluruz bunların sarkılarını bi bilgin var mı senin bende 1-2 sarkıları var sadece

süper demek az gelir bunlara çok içten okuyolar 10 tane de şarkısı var bunların hepsi süper
  • daha hepsi demoymuş. yani çıkan bi albüm yok ayrıca bence çok fazlada güzel değil. belkide ev arkadaşımını evde bulunduğu her saniye boyunca bunları çalıp kafamı şey etmesi sebebiyle söylüyorum. ama Hacettepe dinlemek istemiyorumm neden se.
  • ya kardeş bana yardımcı olur musun diğer şarkılarını nerden bulabilirim acaba!!ya da sende varsa bana gönderme gibi bi durumun var mı
    teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

quote:

ya ben aşığım adamlara

süper demek az gelir bunlara çok içten okuyolar 10 tane de şarkısı var bunların hepsi süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA TIP YAZACAKLAR BURAYA
    3 yıl önce açıldı
    TIP isteyenler SDÜ ye gelsin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bu ölürüm hasretinle adlı şarkıları öldürdü beni resmen. 2gündür durmadan dinliyorum.

dinleyen kendini köprüye atıyormuş zaten yoğunluk oluşmuş ben gittim 2 gün sonraya gün verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeus -- 29 Kasım 2005, 20:15:41 >
  • Hacettepe de gelecek vaaad eden iyi bir grup... Yar ellerin nerde (şarkının tam adını bilmiyorum yanlış olabilir.)

adlı şarkısı ezgisi açısından son derece güzel...ama giatarlar yetersiz kalıyor...daha farklı düzenlenebilirdi.. yine de çok güzel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahill -- 29 Kasım 2005, 20:47:11 >
  • beyler kimsa tınlamıyo mu beni;!!!
    nerden bulucam ben bu şarkıları ya
  • süper duyarlısınız beyler saolun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: goXeLL

ARKADASLAR ŞARKI NASIL GÜZEL DEĞİL Mİ!!!

/>

ya süperrr hiçç tartışmaya gerek yokkk

• quote:

Orjinalden alıntı: sewda

quote:

Orjinalden alıntı: goXeLL

ARKADASLAR ŞARKI NASIL GÜZEL DEĞİL Mİ!!!

/>

ya süperrr hiçç tartışmaya gerek yokkk

• quote:

beyler kimsa tınlamıyo mu beni;!!!
    nerden bulucam ben bu şarkıları ya

Limewire programını inndir.com dan indir kur sonra grup84 diye arat bir sürü buluyo.
  • bence dehşet bir şarkı ayna grubundan son sevdiğim en iyi grup arasına girebilecek cinsten(umarım albüm çıkarırlar...)
  • MASAUSTUM.NET
  • emuleden indirebilirsin ve idoforum.net

Beyler asıl sormak istediğim bunlar ankarada nerde sahne alıolar bilen varsa söleyin
  • "ellerin nerde" de güzel ama "son mektup" daha da güzel bence. albümleri çıkmış devamı da gelir umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.