up Kimse yazmadyysa direk yerle?tim ben ozaman :) Yok mu yazan hiç
quote:
Orijinalden alıntı: 60Nightmare58
up Kimse yazmadyysa direk yerle?tim ben ozaman :) Yok mu yazan hiç
up
19.2k dan ikisini de yazdım ama gelmeyecek büyük ihtimal çünkü diş bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: errickmccollum3
19.2k dan ikisini de yazdım ama gelmeyecek büyük ihtimal çünkü diş bekliyorum
Kars tıp gelmezse 17.5k ile muhtemelen hacettepe ee deyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Viktor Reznov
Kars tıp gelmezse 17.5k ile muhtemelen hacettepe ee deyim.
Alıntıları Göster
18 bin gibi güzel bir sıralamayı tıp pdrde yoğunlaşms bır unıde neden çöpe atıyosunuz meraktan soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: legendwaitforit
18 bin gibi güzel bir sıralamayı tıp pdrde yoğunlaşms bır unıde neden çöpe atıyosunuz meraktan soruyorum
Hacettepe ee cok saglam cunku
quote:
quote:
Hacettepe ee cok saglam cunku
Alıntıları Göster
teknık unıdendemı sağlam
Teknik uniye takilma adi teknik diye okul yazilmaz.21 hocanin 9 u prof burda akademik kadrosu saglam
quote:
Teknik uniye takilma adi teknik diye okul yazilmaz.21 hocanin 9 u prof burda akademik kadrosu saglam
haklısın
legendwaitforitL
kullanıcısına yanıt
Bundan 1 ay once bende senin gibi dusumuyodum ama arastirdim ki durum oyle degilmis.
quote:
haklısın
Alıntıları Göster
ytü de misal 19 tane prof var prof kısmına hak verıyorum
Hangi bolum
quote:
Hangi bolum
makina
legendwaitforitL
kullanıcısına yanıt
68 hocanın 18 i prof muş makinada %25 gibi bir oran hacettepe de %50 gibi bir oran var
quote:
makina
Alıntıları Göster
bilmiyorum hacettepe mühendisliklerde sağlam mı bilen arkadaşlar yazsın ismi genelde odtü itü boğaziçi bilkent koçla geçmediği için sanırım çok göz önünde değil
quote:
Orijinalden alıntı: wolajuwon8
bilmiyorum hacettepe mühendisliklerde sağlam mı bilen arkadaşlar yazsın ismi genelde odtü itü boğaziçi bilkent koçla geçmediği için sanırım çok göz önünde değil
Alıntıları Göster
18400.yüm. İkisini de yazdım. Bakalım hangisi gelecek.
quote:
Orijinalden alıntı: wolajuwon8
Alıntıları Göster
ne olursa olsun cok ıstısnaı bırsey olmadıgı sürece teknik üniler daima ön plandadır, mühendislik için kurulmus üniler yahu teknıkler arasındakı en kotu dediğiniz ytüde 100 senedir bunun egıtımını verıyor biraz mantık rica
quote:
ne olursa olsun cok ıstısnaı bırsey olmadıgı sürece teknik üniler daima ön plandadır, mühendislik için kurulmus üniler yahu teknıkler arasındakı en kotu dediğiniz ytüde 100 senedir bunun egıtımını verıyor biraz mantık rica
Alıntıları Göster
sizce elektrik elektronik bu sene kaçla kapatır ? Geçen sene 1600 geri atmış
legendwaitforitL
kullanıcısına yanıt
Evet, daha sağlam. YTÜ sana teorik olarak hacettepeden çok daha az şey katar. Pratik kısmında bir tık daha öndedir. Ama o ytünün avantajı olan pratik kısım iş hayatına başladığında 1yıl içinde çok rahat bir şekilde kapanabilir bir şey.