Şimdi Ara

Hacettepe Elektrik Elektronik - Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz neler Hacettepenin bu iki bölümü hakkında?

• up
  • Abet akreditasyonu olduğundan dolayı EEM diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizi olan bir şehirde yaşıyorsan ankaraya gitmemelisin bence. Bugün hacettepe tanıtımına gittim nasıl yaşıyor insanlar acaba diye kaçarak geri geldim. Mezuna kalırım yine yazmam. İnsanın betonlardan içi bunalır yav. Aman aman düşman gtüne

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

Denizi olan bir şehirde yaşıyorsan ankaraya gitmemelisin bence. Bugün hacettepe tanıtımına gittim nasıl yaşıyor insanlar acaba diye kaçarak geri geldim. Mezuna kalırım yine yazmam. İnsanın betonlardan içi bunalır yav. Aman aman düşman gtüne

quote:

Website:http://www.tccb.gov.tr/receptayyiperdogan/

Kaçarak gitmen bizim için olumlu : )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu başlık altında bayağı bir bilgi var. İstersen sonuna kadar hızlı bir karıştır. Belki yararı olur:

https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-ee-hakkinda-bilmek-istedikleriniz--127577253

• Hacettepe icin bilgisayar in ee den daha iyi oldugunu duymustum. Direk odtu deki bir hocadan duymustum. Adam hacettepe deki hocalarla proje yapmis oradan biliuormus.

• karsitnötrino kullanıcısına yanıt
    Bu armutun avizeden daha iyi olduğunu duymak gibi birşey :) Karşılaştırmalar birimi aynı olan nicelikler üzerinden yapılır. Bu ikisi farklı mühendislik branşları. Hoca konumunda olan kimse böyle karşılaştırmalar yapmaz.

• aynı durumdayım 27 k sıralamam var. Bu sıralamada olsan nereyi yazardın?

• Önce meslekleri tanırdım. Nerede ne iş yaptıklarını, nasıl çalıştıklarını öğrenirdim. Sonra kendimi ileride bu mesleklerden hangisini yaparken görmek istediğimi belirlerdim. Küçükten beri bir hobim bir idealim varsa bu zaten otomatik olarak belirlenmiş olurdu. Sonra büyük şehirlerdeki köklü ünileri öne alarak sıralardım. Geçen yılki sıralamalara çok kabaca bakardım. Yani seçtğim meslek için +/- 10k aralığındakileri alırdım. Ama kendi içlerinde sıralamaları neymiş hiç bakmadan tamamen istek sırama göre dizerdim. Çünkü hiç belli olmaz, belki bir yerin puanı geçen yıla göre çok artabilir ya da azalabilir. Neden kaçırma riskini alayım ki?

Mesela varsay ki sınavda mf4'te birinci oldum. Bakıyorum en yüksek puanlılar hep ee veya bilgisayar yazıyor. Ama ben kimya mühendisi olmayı koymuşum kafama. Ee'yi sevmiyorum. Bana hiçbir güç ee yazdıramaz. Piyasada maaşı çok daha fazla olsa da yazdıramaz. Akademisyen olurum, bilim adamı olurum, çok daha az maaşla mutlu yaşarım.

Sınavda ne kadar yüksek puan alırsan bu mesleğini ve okulunu o kadar özgürce seçebileceğin anlamına gelir. Nereye gideceğine sıralaman karar vermez. Sıralaman nereye gidemeyeceğine karar verir. Puanın yazık olması kadar saçma bir kavram düşünemiyorum. Bu benim fikrim. Senin için neyin doğru olduğuna sen karar vereceksin.

• turna50 T kullanıcısına yanıt
    Durum şöyle bu dedigim zat odtu de(ee ve bilgisayar cap li) hoca ve aselanda danismanlik yapiyor. Hacettepe ee den 5 hocayla projeye girmisler kotulerdi dedi. Bilgisayardan 2 hoca icin de canavar gibi dedi. Tabi bu tum hocalari kapsamaz ama bazi seyler hakkinda da bilgi verebilir.

• karsitnötrino kullanıcısına yanıt
    Açık söyleyeyim. Ne bir yerle ne bir kurumla menfaat ilişikim var. Sadece bahsedilen yerler hakkında güçlü bilgilerim var. Bu söylediklerin oraları insanları ve kurumları tanıyan biri olarak bana son derece mantıksız ve yapay geldi. Senin söylediklerini yalanlamak için söylemiyorum ama bu dünyada böyle konuşulmaz. Hele bir hoca asla böyle bir söylem üretmez. İşin doğasına aykırı. İşim gereği iki taraftaki projeleri de bayağı bilirim. İstersen özelden bana kimin anlattığını söylemesen bile kimler hakkında söylendiğini söyle, sana derhal bunların birlikte çalışıp çalışmadıklarını söyleyeyim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.