Arkadaşlar merhaba. Akdeniz Üniversitesinde okuyorum Farabi ile (değişim programı) 1 sene hacettepe de okumaya hak kazandım. iç mimarlık okuyorum bu yüzden rahat edebilmek için eve çıkmayı düşünüyorum. konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ankarayı bilen arkadaşlar nerede ev tutabilirim Hacettepeye yakın olarak yada ulaşım sıkıntısı çekmeyeceğim semtler olarak ve fiyat konusunda bilgileri varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: BrkGms
Arkadaşlar merhaba. Akdeniz Üniversitesinde okuyorum Farabi ile (değişim programı) 1 sene hacettepe de okumaya hak kazandım. iç mimarlık okuyorum bu yüzden rahat edebilmek için eve çıkmayı düşünüyorum. konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ankarayı bilen arkadaşlar nerede ev tutabilirim Hacettepeye yakın olarak yada ulaşım sıkıntısı çekmeyeceğim semtler olarak ve fiyat konusunda bilgileri varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
eryaman tarafından tutabilirsin.okuldaki yurda,öğrenci evinede başvurabilirsin buralar daha iyidir ulaşım sıkıntısı çekmessin yemek sorunun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: hctppstat
quote:
Orijinalden alıntı: BrkGms
eryaman tarafından tutabilirsin.okuldaki yurda,öğrenci evinede başvurabilirsin buralar daha iyidir ulaşım sıkıntısı çekmessin yemek sorunun olmaz.
iç mimarlık olunca ev dışında biraz sıkıntı oluyor. fiyat hakkında bir bilginiz var mı acaba eryamanın ?
hocam eryamandan hacettepe şentepe kampüsü epey uzak. eğer bölümünüz şentepedeyse o taraflarda ev bakın derim
kampüsün içindeki yurtlarda kalmayacaksan ulaşım her türlü sorun beytepede bu yüzden buna hazırlıklı ol.ankarada ailemle yaşamama rağmen bu yıl yurtta kalmaya çalışıcam çünkü yemek sorun değil,kampüsteki ortam güzel ve en önemlisi günde 3 saatimi yolda heba etmicem