Şimdi Ara

Hacettepe İngilizce İşletme İçin Yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 11 Şubat 2014; 16:50:37 >

• Özel sektör düşünüyorsan zaten KPSS derdi çekmezsin . Yok devletin kollarına bırakayım kendimi dersen o zaman KPSS mi seni sen mi KPSS yi bilemem. Hacettepe falan kurtaramaz seni o dertten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Özel sektör düşünüyorsan zaten KPSS derdi çekmezsin . Yok devletin kollarına bırakayım kendimi dersen o zaman KPSS mi seni sen mi KPSS yi bilemem. Hacettepe falan kurtaramaz seni o dertten :)
    zxcxz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 20 Haziran 2014; 19:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boratayuysal

zxcxz

Alıntıları Göster
    Sana bağlı. Boğaziçi işletme mezunu olup işsiz kalan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Alıntıları Göster
    zxczc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 20 Haziran 2014; 19:34:43 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    komik geliyor ama gende sorim

benim tm1 sıralamam 60661
    kılavuza göre 35binlerde bu üni. sıralaması

girme şansım nedir sizce

biraz hayalperestlik oldu ama

• quote:

zxczc

Alıntıları Göster
    bende işletme okumayı düşünüyorum zaten tercihlerimin çoğu işletme ağırlıklı. özel sektörde çalışıp iyi paralar kazanmak için kendini çok iyi geliştirmen lazım. yabancı dil çok önemli (ingilizce'yi saymıyorum) almanca, rusça gibi 2. bir yabancı dil öğrenmek seni iş bulurken bir adım öne taşıyabilir. iletişim kurma, takım çalışması gibi özelliklerinn bulunması lazım çünkü hergün onlarca kişiyle birlikte çalışacaksın, iletişim kuracaksın asosyal bir kişiliksen iyi bir iş bulman çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

bende işletme okumayı düşünüyorum zaten tercihlerimin çoğu işletme ağırlıklı. özel sektörde çalışıp iyi paralar kazanmak için kendini çok iyi geliştirmen lazım. yabancı dil çok önemli (ingilizce'yi saymıyorum) almanca, rusça gibi 2. bir yabancı dil öğrenmek seni iş bulurken bir adım öne taşıyabilir. iletişim kurma, takım çalışması gibi özelliklerinn bulunması lazım çünkü hergün onlarca kişiyle birlikte çalışacaksın, iletişim kuracaksın asosyal bir kişiliksen iyi bir iş bulman çok zor.

Alıntıları Göster
    dasda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 20 Haziran 2014; 19:33:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

onların bende olduğunu düşünüyorum:)

hangi üniversiteleri düşünüyorsun acaba?

zaten şu anda upper int. ingilizcem başlangıç seviyesinde almancam var.

ben istanbul da okumak istiyorum ama hacettepe, dokuz eylül ve anadolu üniversitesinin ingilizce işletmelerinide yazdım.

benimde ingilizcem iyidir onun yanında kursa gidip rusça veya ispanyolca öğrenmeyi düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

onların bende olduğunu düşünüyorum:)

hangi üniversiteleri düşünüyorsun acaba?

zaten şu anda upper int. ingilizcem başlangıç seviyesinde almancam var.

ben istanbul da okumak istiyorum ama hacettepe, dokuz eylül ve anadolu üniversitesinin ingilizce işletmelerinide yazdım.

benimde ingilizcem iyidir onun yanında kursa gidip rusça veya ispanyolca öğrenmeyi düşünüyorum

Alıntıları Göster
    gdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 20 Haziran 2014; 19:32:50 >

• quote:

gdf

Alıntıları Göster
    teşekkürler umarım seninde istediğin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentum

komik geliyor ama gende sorim

benim tm1 sıralamam 60661
    kılavuza göre 35binlerde bu üni. sıralaması

girme şansım nedir sizce

biraz hayalperestlik oldu ama

Alıntıları Göster
    eqweq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 20 Haziran 2014; 19:32:40 >

• quote:

teşekkürler umarım seninde istediğin olur

Alıntıları Göster
    [quodasdas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boratayuysal -- 20 Haziran 2014; 19:32:31 >
  • quote:

[quodasdas

Alıntıları Göster
    Marmara'yı sorayım ben de... Hacettepe'den daha önde.. İng Marmara işletmenin faydası ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CelLaTh

Marmara'yı sorayım ben de... Hacettepe'den daha önde.. İng Marmara işletmenin faydası ne olur?

Alıntıları Göster
    +İng ve yanında artı olarak bir Avrupa diliyle Marmara veyahut Hacettepe gibi bir ünivden mezun olduktan sonra iş bulma ne kadar rahat olur?

GNCL
  • quote:

Hani nerde :D
  • 1.tercihim hacettepe ingilizce isletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Hani nerde :D

Alıntıları Göster
    Benim akrabam var. ODTÜ GS gibi üniversitelerin yanında kötü kalan bir üniversitede işletme mezunu olmuş. Uludağ Üni. olabilir. Şu anda Ülker'de üst düzey yöneticilerden birisi. Tamamen size kalmış bence. Sonuçta Hacettepe kötü bir üniversite değil, hatta iyidir. Sayısalcı olarak böyle düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur senin için :)

• naptınız hocam bu sene 4e geçeceksiniz? :D
  • kk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 15 Ağustos 2016; 21:07:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.