Şimdi Ara

Hacettepe makinede okuyan arkadaş cibiggi yargı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe makinede okuyan arkadaş cibiggi yargı

Aga niye bu kadar sinir oldun sen :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşı nasıl etiketliyoruz, dh kullanma özürlüsüyüm.

• türk redditinde böyle sublar var mı ki ? Ben yabancı sublara bakıyorum genelde

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Ben de dolanırken fark ettim. Dedim bu dhdeki arkadaş kesin konuşmuştuk.

• epeolatry57 E kullanıcısına yanıt

ben de dün muhabbet etmiştim dhde

Doğrudur, çok takıyorlar böyle şeyleri. Takım tutar gibi ama benim için çok eğlenceli okuması

ya hacettepe de gazi de güzel köklü okul. iyi mühendisler yetiştiriyorlar. bence kavga etmeye gerek yok.

Hocam genelde okula başlayıp birkaç yıl geçince biz nelerle uğraşmışız falan deniyor. Çoğu kişide bunu görüyorum.

valla ben 2 sene okuyup bıraktığım için eczacılıkta kafama çoğu şey oturdu neyin ne olduğu. İyi ki de bitirmemişim, bırakmışım. Mesela herkes istanbul istanbul diyor güzelliyor ama pahlılığına barınma problemine 4-5 saat yol çekmesini söylemiyor. En basitinden sen o kadar okursun çile çekersin diplomayı alırsın oradan 2 yıllık 1 milyon sıralama yapmış adam 2 yıllık kpssde 20-30 soru yapar senin 2-3 katın maaşla başlar sen sürünürken. Boş geliyor bunlar bir yerden sonra gerçekten. O kadar fanatiklik yapmaya gerek yok ikisi de güzel okullar.

Üni konusuna bir şey diyemem de kim İstanbul övüyor yav

• Hacettepe makinede okuyan arkadaş cibiggi yargı

Verdiğim yanıt orada düzgünce anlatan arkadaş değil bilmediğin konular hakkında yorum yapma diyen arkadaşaydı zaten soldaki çizgiden anlaşılır

• Cibiggi kullanıcısına yanıt
    Üstteki de ona giydirmiş ama :D hafife almış daha doğrusu tiye almış. Normal adamın da öyle tepki vermesi.

Olsun ben fight izlemeyi seviyorum ama yazdıklarına imzamı atarım.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

valla öven çok Hacettepe makinede okuyan arkadaş cibiggi yargı 

valla drama izlerim ben de özellikle amerikalı yayıncı dramları. Sağ olsunlar dramları bitmiyor her hafta başka bir drama Hacettepe makinede okuyan arkadaş cibiggi yargı Hacettepe makinede okuyan arkadaş cibiggi yargı 

Evet hocam sadece bu arkadaş değil gazili ne kadar kişi görsem itü odtü bilkent sonrası geliyoruz diyorlar diğer okulları yok sayıp benim burda lafım gazinin kalitesine değil dikkat edersen burada itü odtüden sonra gazinin gelmediğini belirtmişim öyle düşündüğünü hissettiğim için ve arkasındayım valla gidip hacettepeyi bile övmedim yorumda yani ne kısımda yanlışım var

Hocam salla gitsin. Gelse ne olur gelmese ne olur. İşin ucunda yine iş kişide bitiyor. Ben öylesine eğlence olsun diye attım. Rahatsız olduysan sileyim gönderiyi np. Forum ölü diye boş yapayım dedim biraz. Yoksa sana yanlış dediğim yok. Orada konuşanları çevirsem onlara da böyle bir şey yapardım da tek seni tanıyorum

Yok hocam silmeyin nolcak ki doğru diyorsunuz yanlış veya dogru olmasından ziyade keske yazmasaydım :D polemik yaratmaya gerek yokmus

Np eğlenmeye bak. Bazen kudurtmak da eğlenceli oluyor

Psjxlsmsğplsnspsjdpsnso kim hacettepe makine istiyorsa gaziyi, gazi istiyorsa hacettepeyi överim artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.