Şimdi Ara

HACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
7
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam burda holiganlık yapma derdim yok.Kimsenin tercihi de kimseyi bağlamaz.Sadece aklı karışık olanlara yardımcı oluyorum.Forumun da amaçlarından birisi bu zaten.Özellikle şunu fark ediyorum ki insanların çok fazla isim takıntısı var.Elbette herkes odtüde okumak ister ama şartlar gazide okumayı gerektiriyorsa insanın burda çok fazla bir kaybı yok.(eğitim açısından) Bunu anlatmaya çalışıyorum forumdakilere, çünkü herkes kulaktan dolma bilgilere göre hareket ediyor.Örneğin yukardaki küpe olayı da aynı şekilde.Bunları size kim anlatıyor bilmiyorum :D Ben böyle bir olay görmedim.En azından varsa bile mühendislik fakültesinde böyle şeyler yok.

Kampüs kısmına sonuna kadar katılıyorum.Lise binasından hallice resmen.Fakat okulu iyi ortalamayla bitiren birisinin iş bile aramayacağına neredeyse eminim.
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Teknoloji fakültesi hakkında çok bir bilgim yok malesef
  • Hacettepe Bilgisayar Muhendisligi mezunu olarak soyleyecegim sey . Ankarada 3 unide muhendislik okunur. Odtu hacettepe bilkent. Odtu ile hacettepedeki hocalar birbirini tanirlar. Hacettepenin egitimi de gayet iyidir. Mezunlarinin nerelerde oldugunu gormek istersen arastirman yeterli olacaktir. Elektrik elektornik makina bilgisayar ve endustri muh mezunlari aselsan havelsan roketsan gibi firmalar basta olmak uzere bir cok bankanin IT departmanlarinda , buyuk firmalarda calisiyor. Gazi ankara marmara gibi unilerle kiyaslanamaz.Siralama dusse bile egitim veren hocalari baya iyidir. Odtu bilkent itu tutmuyorsa hacettepe pisman etmez kesinlikle. Beytepe kampusu baya iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizigi toparladim biraz.

• limitx98 kullanıcısına yanıt
    hocam holiganı şaka amaçlı söyledim tabi hiçbir okula ve öğrencisine düşmanlığım yok, bizzat gazi teknoloji fakültesinde mühendislik okuyan liseden çok yakın 2 arkadaşım var.

keşke tüm okullar ve kampüsler odtü ayarında olsa.
    Yine iyi hocaları var diye biliyorum, ders bakımından bi arkadaş sizin dersler üzerine biz uygulama dersleriyle daha ağır müfredat görüyoruz demişti ama doğrudur diyemem, 1 yıl bilimsel hazırlık görüyorlar ing hazırlık yerine. Seçenekler arasına koyulabilir yine de

Teknoloji bölümü ana kampüste olduğundan kütüphane ve spor olayları daha rahat oluyor ( kütüphane 1 sene kapalı kalıcak sanırım, şuan kapalı), bahçeliye de daha rahat akabiliyorsun :)

• Biezard jer kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam peki statü olarak aynı demi yani mühendis sıfatıyla mezun olunuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kimse iyteyi takmamış mantıklı bir açıklaması nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sanırsam evet mühendislik okuyorsun sonuçta , diplomada teknoloji fakültesi yazar en fazla.

Şöyle bir farkta vardı; mühteki staj bildiğimiz staj 1 2 aylık , teknolojide farklı bişey olarak geçiyordu, okul da 1 dönem ona gidiyorsun 4 ay gibi bişeydi.

Eğer yazıcak olursan öneri olarak projelere fln katıl, 3.sınıf arkadaş yazın ingiltereye gitti çalışmaya mesala çünkü adam proje ayağına kendini iyi geliştirmiş
    ( teknolojide okuyor), başka tanıdığım biri mezun oldu şuan staja gitti sonrasında işe girer sanırım ama farkı belirtmek istedim.

• Biezard jer kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    gazi holiganlığı değil bu ya yeter artık. kampüs yok tamam da gazideki hiçbir öğrenci kendini hacettepeli ile de kıyaslamıyor zaten. bizde kendimizi itülü odtülü adamla kıyaslıyoruz. yok hacettepeli kendini gazili ile kıyaslamıyormuş. kıyaslamasın ama bunun nedeni gazinin sizin gözünüzde kötü olmasından değil. hacettepenin de düzeyi o küçümsediğiniz gazi kadar olmasından kaynaklı. bu küpe yok ülkücü olayları MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE YOK KARDEŞİM.YOK. hacettepe ile çok rahat alamazsın o yolu. savunma sanayisinde ankarada iki üniversitenin adı geçer. biri gazi biri odtü. hacettepede okuyup gaziyi salak saçma insanlarla değerlendirmeye kalkmayın. değerlendirmeyi bilirsen her okul iyi. burda çıkıpta gazilinin biri aman kampüs çok iyi yeaa trivine giremez haliyle ama saçma sapan bir hacettepeli olan sizde bu okulu bu kadar yeremezsiniz.
  • Aselsan tai gibi yerlerde calisanlarin mezun oldugu okul dagilimlarina nereden bakabilirim?

• universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim gazi en iyisi mühendislikte bilkentten ve hacettepeden daha iyi odtü ile başa baş gidiyor

ayrıca aselsan tai havelsan ve roketsanda gaziliden daha çok hacettepeli var haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 23 Haziran 2019; 20:5:52 >
    en iyisi olduğunu iddia etmiyorum fazla zeki insan. hacettepeyi göklere çıkarırken gaziyi yermenin bir mantığı olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
  • Muhendisligi disten daha cok sevecegime eminim.

• universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    ben hacettepeyi göklere çıkarmıyorum gaziyi de yermiyorum. benim liseden gazide okuyan arkadaşlarım var kendim de hacettepede okuyorum. sadece hacettepenin "gaziden daha iyi" bir okul olduğunu söylüyorum. hacettepe odtü ve bilkentten sonra gelir, gazi de hacettepeden sonra gelir bu kadar basit, sıralamalar da aynı şeyi söylüyor zaten.
    sıralamalara bakarsak sizden önce tobb da var. işinize gelmediği için tobb u direk listeden çıkardınız heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Aselsan tai gibi yerlerde calisanlarin mezun oldugu okul dagilimlarina nereden bakabilirim?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 18:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: universitelibirveled

gazi holiganlığı değil bu ya yeter artık. kampüs yok tamam da gazideki hiçbir öğrenci kendini hacettepeli ile de kıyaslamıyor zaten. bizde kendimizi itülü odtülü adamla kıyaslıyoruz. yok hacettepeli kendini gazili ile kıyaslamıyormuş. kıyaslamasın ama bunun nedeni gazinin sizin gözünüzde kötü olmasından değil. hacettepenin de düzeyi o küçümsediğiniz gazi kadar olmasından kaynaklı. bu küpe yok ülkücü olayları MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE YOK KARDEŞİM.YOK. hacettepe ile çok rahat alamazsın o yolu. savunma sanayisinde ankarada iki üniversitenin adı geçer. biri gazi biri odtü. hacettepede okuyup gaziyi salak saçma insanlarla değerlendirmeye kalkmayın. değerlendirmeyi bilirsen her okul iyi. burda çıkıpta gazilinin biri aman kampüs çok iyi yeaa trivine giremez haliyle ama saçma sapan bir hacettepeli olan sizde bu okulu bu kadar yeremezsiniz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 18:31:35 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.