Şimdi Ara

HACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
7
Favori
9.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diger anadolu unilerinde muhendislik okumaktan iyi midir?

Yoksa Koc,Bilkent,Sabanci,ODTU,ITU,YTÜ gibi okullardan sonra gelen okullarin hepsi ayni mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Hacettepe ee den mezun olduğumu söyleyebilirim(3 günüm var). Diğer okullarla iyi kötü karşılaştırması yapmak istemiyorum o yüzden soruna cevap vereyim. Şirketlerin çalışan dağılımlarına linkedin üyeliğin varsa şirketi aratıp people kısmından rahatlıkla görebilirsin. Linkedin üyeliğinin olmadığını varsayarak popüler şirketlerin hangi okullar mezunu olduklarını ekliyorum ona göre özellikle savunma sanayinde çalışmak isteyen arkadaşların aklında bir şeyler şekillenir.
    Sırasıyla aselsan,havelsan,roketsan,tai.

Hacettepe ee yi düşünen arkadaşlara tavsiyem bölümü iyice sevip sevmeyeceklerini araştırsınlar ona göre yazsınlar. Çünkü bölüm her gün çok sıkı çalışmayı gerektiriyor ve oldukça zor. Bu parası için sadece sabredilip bitirecek bölüm değil kesinlikle sevmeniz ve bunun için çok çalışmanız gerekiyor.

Hacettepe Bilgisayar Muhendisligi mezunu olarak soyleyecegim sey . Ankarada 3 unide muhendislik okunur. Odtu hacettepe bilkent. Odtu ile hacettepedeki hocalar birbirini tanirlar. Hacettepenin egitimi de gayet iyidir. Mezunlarinin nerelerde oldugunu gormek istersen arastirman yeterli olacaktir. Elektrik elektornik makina bilgisayar ve endustri muh mezunlari aselsan havelsan roketsan gibi firmalar basta olmak uzere bir cok bankanin IT departmanlarinda , buyuk firmalarda calisiyor. Gazi ankara marmara gibi unilerle kiyaslanamaz.Siralama dusse bile egitim veren hocalari baya iyidir. Odtu bilkent itu tutmuyorsa hacettepe pisman etmez kesinlikle. Beytepe kampusu baya iyidir.
    hocam sorudaki üniversitelerin dışında kalıyor ama şansınız varsa gazi makineyi tercih edebilirsiniz,bir yakınım FNSS de staj yaparken kendisine gazi endüstri iyidir ama gazi makine bilkenti falan donunda sallar demişti.(abartı geldiğinin farkındayım hala bilkentin daha iyi olduğunu düşünüyorum.)
    İş alımlarında da gaziyi tercih ettiklerini de biliyorum bunları yazıyorum çünkü bir araştırın gazi makine okuması çok zor ama iş bulma açısından istediğiniz bölüm olabilir.
    hocam 2014te bi habere yazmışlar
    ASELSAN'da çalışan mühendislerin bin 184'ü ODTÜ, 348'i Hacettepe, 184'ü Bilkent, 160'ı İstanbul Teknik, 107'si ise Gazi Üniversitesi mezunu. Çalışan mühendislerin bin 398'i Elektrik / Elektronik, 343'ü Makine, 157'si Bilgisayar, 147'si Endüstri ve 24'ü Havacılık Mühendisi.
  • Up

• Up up bilgili arkadaşları alalım

• Ytü yanlış listede ytü ile hacettepe hemen arkalarında diğer üniversitelerin
    Marmara gtü onların hemen arkasında ama daha aşağı inilmez bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam sorudaki üniversitelerin dışında kalıyor ama şansınız varsa gazi makineyi tercih edebilirsiniz,bir yakınım FNSS de staj yaparken kendisine gazi endüstri iyidir ama gazi makine bilkenti falan donunda sallar demişti.(abartı geldiğinin farkındayım hala bilkentin daha iyi olduğunu düşünüyorum.)
    İş alımlarında da gaziyi tercih ettiklerini de biliyorum bunları yazıyorum çünkü bir araştırın gazi makine okuması çok zor ama iş bulma açısından istediğiniz bölüm olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam siz dişte okumuyor muydunuz? Bırakmaya mı karar verdiniz?
  • Gazi elektrik-elektronik iyi midir siralamasi 22k?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birakabilirim.

• Türkçe eğitim veren, yurtdışında Hacettepeden daha az mezunu olan, yurtdışı doktoralı hoca sayısı Hacettepeye göre çok daha az olan ve kampüsü her açıdan daha kötü olan YTÜ ODTÜ ile aynı saftayken Hacettepeyi ayırmak..

Bu arada senin yerinde olsam Hacettepe Makina veya Gaziye EE ye yatay geçiş yapardım.

• Hacettepe ve Ytü diğerlerinden 1-2 tık daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 23 Haziran 2019; 10:16:15 >
  • Iyidir hocam ozellik gazi makina ve ee savunma sanayide en cok aranan ve tercih edilen bolumlerden biridir.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam anlayamadim ki Hacettepeyi bir övüyorlar bir gömüyorlar.Gömenler kendi yazacak herhalde

Savunma sanayiye is alimlarinda Hacettepe iyi deniyor.Ytunun de ismi var diyorlar

Gazi ee ing 22k
    Marmara ceng 23k
    YTÜ ehm 26k arasinda kaldim.

3u de fena degil sanirsam.Gerisi benim zevkime ve ailemin maddi durumuna kalmis durumda.

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerde okuyordunuz?

Dis istiyordunuz zamaninda simdi ne yapiyorsunuz merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Hocam anlayamadim ki Hacettepeyi bir övüyorlar bir gömüyorlar.Gömenler kendi yazacak herhalde

Savunma sanayiye is alimlarinda Hacettepe iyi deniyor.Ytunun de ismi var diyorlar
    Savunma sanayi için şöyle : ODTÜ > Bilkent > Hacettepe > Gazi
    YTÜ nun ismi İstanbul'daki şirketlerin için iyidir.

Hacettepe EE ye geçebilir misin ?

• Sabundan yaptigin eserleri unutmadik hocam

Hacettepe eeye puanim yetmiyor.

• Gazi makinede okuyan birisi olarak kesinlikle katılıyorum.Bilkenti de sallayamayız orası ayrı ama kesinlikle çok iyidir gazi makine.Fazla isim yapamamış olsa da eğitimi baya iyi ve birçok öğrenciye aday mühendislik teklifleri dahi geliyor.Ayrıca savunma sanayisinde çalışan birçok mezun var
  • Bende gazi ee de okuyorum , daha 1.sınıf olduğumdan pek bişey diyemicem ama söylemem lazım gerçekten ufak bir kampüsü var müh fakültesinin, ben biraz hayal kırıklığına uğramıştım ondan belirtmek istedim

• Hacettepe Ee gelirse dusunmeden yaz kampus olarakda egitim olarakda iyi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.