< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
GTÜ’ne gir seversin bence
|
hacettepe iyi okuldur köklüdür tamam ama asırlık mühendishane ile karşılaştırılamaz. yıldız ile hacettepe arasında mühendislikte büyük fark vardır ve kapanması da kolay olmaz.
|
Hacettepe Bilgisayar Muhendisligi mezunu olarak soyleyecegim sey . Ankarada 3 unide muhendislik okunur. Odtu hacettepe bilkent. Odtu ile hacettepedeki hocalar birbirini tanirlar. Hacettepenin egitimi de gayet iyidir. Mezunlarinin nerelerde oldugunu gormek istersen arastirman yeterli olacaktir. Elektrik elektornik makina bilgisayar ve endustri muh mezunlari aselsan havelsan roketsan gibi firmalar basta olmak uzere bir cok bankanin IT departmanlarinda , buyuk firmalarda calisiyor. Gazi ankara marmara gibi unilerle kiyaslanamaz.Siralama dusse bile egitim veren hocalari baya iyidir. Odtu bilkent itu tutmuyorsa hacettepe pisman etmez kesinlikle. Beytepe kampusu baya iyidir.
|
hocam sorudaki üniversitelerin dışında kalıyor ama şansınız varsa gazi makineyi tercih edebilirsiniz,bir yakınım FNSS de staj yaparken kendisine gazi endüstri iyidir ama gazi makine bilkenti falan donunda sallar demişti.(abartı geldiğinin farkındayım hala bilkentin daha iyi olduğunu düşünüyorum.)
İş alımlarında da gaziyi tercih ettiklerini de biliyorum bunları yazıyorum çünkü bir araştırın gazi makine okuması çok zor ama iş bulma açısından istediğiniz bölüm olabilir. |
sıralamalara bakarsak sizden önce tobb da var. işinize gelmediği için tobb u direk listeden çıkardınız heralde.
|
hocam 2014te bi habere yazmışlar
ASELSAN'da çalışan mühendislerin bin 184'ü ODTÜ, 348'i Hacettepe, 184'ü Bilkent, 160'ı İstanbul Teknik, 107'si ise Gazi Üniversitesi mezunu. Çalışan mühendislerin bin 398'i Elektrik / Elektronik, 343'ü Makine, 157'si Bilgisayar, 147'si Endüstri ve 24'ü Havacılık Mühendisi. |
Hocam ne kadar basit bir insansın, adamlar düzgünce düşüncelerini yazmış holigan diyorsun. Futbol takımının içinde küpeli adamda var saçı baya uzun adamda var. Sallamışsın tamamen gerçekliği yok , merkez kampüs mühendisliğe 1 km yürümeyle 20dk arabayla 4dk.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoebe_Buffay -- 23 Haziran 2019; 10:16:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|