Şimdi Ara

HACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
7
Favori
9.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sizden rica etsem bunun aynisindan fakat yazilim sektörüne girenlerin istatistigini atabilir misiniz?

Bogazici,ITU,YTU,Marmara,Istanbul,Galatasaray,Turk-Alman universitesi mezunlari nerelere yerlesiyor onu da merak ettim.Yani Istanbulda uni okuyanlar hangi sirketlerde calisiyor?

Yardimci olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Hocam sizden rica etsem bunun aynisindan fakat yazilim sektörüne girenlerin istatistigini atabilir misiniz?

Bogazici,ITU,YTU,Marmara,Istanbul,Galatasaray,Turk-Alman universitesi mezunlari nerelere yerlesiyor onu da merak ettim.Yani Istanbulda uni okuyanlar hangi sirketlerde calisiyor?

Yardimci olabilir misiniz?
    HACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAKHACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAKHACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAKHACETTEPE,MARMARA,GAZI,IYTE,GTÜ MUHENDISLIK OKUMAK

Bunlar bütün bölümlerden mezunların dağılımını gösterdiğinden ne kadar yararlı olur bilemem. Yalnızca yazılım sektörü için istatistiği nasıl bulacağımı bilmiyorum maalesef.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum hocam.
  • Hangi mühendisliği okuyorsun hocam. İnşaat okuyorsan dediğin doğru
  • Tıptan nasıl bu kadar kolay vazgeçtin ? Ben bile EA dan derece yapmak için hazırlanıyorum ama Bilkent Şehir Hastanesini görünce Aybü ingilizce tıpı araştırmaya başladım üstelik sendeki fizik kimya temelinin yarisi yoktur bende ama 1 sene düzenli ve disiplinli çalışmayla 6-7k yapılır bence.
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    Vazgeçmedim ki.Hem vazgecmis bile olsam cabuk bir vazgecme degil ki bu.4 senedir sinava giriyorum.
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    Bir de İstanbul'da Liv Hospital'a bakın derim
  • Hacettepe’yi diger univ.lerle ayni kefeye koyman dogru mu hocam? Hele ytü’den geri planda gibi ötekilestirmen komikmis.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.