ya internetten baktığıma göre sıhhıye kampüsü kampüs denilmey bin şahit beytepe çok güzel beytepeli olmak ayrıcalıktır falan yazıyo gerçekten sıhhıye o kadar kötü mü yaa:(bilen varsa yazsın ..
hayyyyyyyyrrrrrrrreeeeeeeeeet bişey yaaa aman be size soranda kabahat gider görürüm kendi gözlerimle yanii
sıhhiye hastane karşısıdır,yani dediğin doğru tam bir kampüs havası yok çok insan var orada hastanelerden dolayı da çok hasta insan ve yakınları var sokaklarda
devlet kurumu havasında bir yer fakat eğitimi şahane diye biliyorum
O semti hiç sevmiyorum insanlarını felan.Her gidişimde bir belalı çıkıyor önüme..
quote:
Orijinalden alıntı: dilakaplan
hayyyyyyyyrrrrrrrreeeeeeeeeet bişey yaaa aman be size soranda kabahat gider görürüm kendi gözlerimle yanii
konuyu açtıktan 1 saat 45 dk sonra böyle artistlik yapan birine cevap bile verilmez sanırım. git kendin gör madem
quote:
Orijinalden alıntı: Real_ETA
quote:
Orijinalden alıntı: dilakaplan
konuyu açtıktan 1 saat 45 dk sonra böyle artistlik yapan birine cevap bile verilmez sanırım. git kendin gör madem
şu kadar insan cevap yazmış adam gibi kimse takılmamış oraya sende çıkıp artistlikyapıosun
ama merkez de olduğu için kampüste durulmaz heralde çıkar gezersin yani..olmazsa ders bitince giderim beytepeye orda takılırım olur demi?:)
quote:
Orijinalden alıntı: dilakaplan şu kadar insan cevap yazmış adam gibi kimse takılmamış oraya sende çıkıp artistlikyapıosun
doğru düzgün beklesen, insanlar sana yazmaya mecburmuş gibi posta koymaya kalkmasan kırk türlü cevap alırdın şimdiye kadar. ama forum kullanma adabından nasibini alamadığın için çok beklersin sen daha işine yarayacak cevap
Real_ETA haklı bu konuda
dilakaplan iki yer arası mesafe uzak diye biliyorum. zaten ankara da doğru düzgün kampüsü olan bilkent ve ikinci olarak da odtü. hele gazinin binaları lise gibi
Maalesef en iyi tıpların kampüsü olmaz hacettepe ve ankara tıp karşı karşıya zaten kampüs felan yok zaten inan ben de tıp öğrencisiyim ve kampüsle işin olmuyor maalesef ama sıhhiye merkezi yerdir her yere gidebilirsin ama ankaradaki tıplarda yer olarak en iyisi gazidir canın sıkıldığında çık 7.caddeye ama hacettepe iyidir
arkadaş tıp okumuyor bence beytepeye giderim dediğine göre o kadar vakit bulup:)
quote:
Orijinalden alıntı: Real_ETA
quote:
Orijinalden alıntı: dilakaplan şu kadar insan cevap yazmış adam gibi kimse takılmamış oraya sende çıkıp artistlikyapıosun
doğru düzgün beklesen, insanlar sana yazmaya mecburmuş gibi posta koymaya kalkmasan kırk türlü cevap alırdın şimdiye kadar. ama forum kullanma adabından nasibini alamadığın için çok beklersin sen daha işine yarayacak cevap
cevabımı fazlasıyla aldım sen merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdey
quote:
Orijinalden alıntı: nbaps3
quote:
Orijinalden alıntı: House M.D
Maalesef en iyi tıpların kampüsü olmaz hacettepe ve ankara tıp karşı karşıya zaten kampüs felan yok zaten inan ben de tıp öğrencisiyim ve kampüsle işin olmuyor maalesef ama sıhhiye merkezi yerdir her yere gidebilirsin ama ankaradaki tıplarda yer olarak en iyisi gazidir canın sıkıldığında çık 7.caddeye ama hacettepe iyidir
hangi üniversite?
ege sanırım o da
çukurova'dayım
quote:
Orijinalden alıntı: dilakaplan cevabımı fazlasıyla aldım sen merak etme
farkındayım, almışsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme