Şimdi Ara

Hacettepe tip vs Yeditepe tip(tam burslu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mf3 siralamam 701 hacettepe ile yeditepe arasinda kaldim. Hacettepe`nin egitim kalitesi daha iyidir bir markadir tabiki ama Yeditepe yurt+ yemek veriyor ayrica 750 lira aylik burs veriyor. Sehir olarak da farklilik var, ayrica hacettepe derseniz ingilice mi turkce mi olmali? Ne onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaktra27 -- 15 Temmuz 2014; 14:07:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Özel yaz ;) yeditepe bence dostum her zaman daha avantajlı olacaksın en azından bi farkı olmasa bile daha kötü değil yeditepe hac den ve burs imkanı var yeditepe yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hacettepe yaz kardeşim. Zira iyi doktor tecrübeli doktordur. Hacettepe gibi bir devlet hastanesine her gün bir sürü hasta gidiyor çünkü sigorta karşılıyor, birçok vakayla zaten karşılaşmış oluyorsun meslek hayatında. Bu yüzden, özellikle tıp konusunda hala devlet üniversiteleri birkaç adım öndedir. Ama tabii senin kararın.

• hacettepe yaz diye girdim konuya ama bursları görünce fikrim değişti eğer bursunu kaybetme ihtimalin düşükse yeditepe yaz
  • Tesekkuler gorusleriniz icin ama hala kararsizim yeni goruslere acigim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence uzmanlığnı nerde yaptığın önemli ama birkaç tecrübeli insana mesela doktora sor veya tıp öğrencilerine
  • Yeditepenin sartlari cok iyiymis 6 sene kafan rahat okursun bence yeditepe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun vadeli düşününce hacettepenin bana getirisinin bana daha fazla olacağını düşündüğüm için hacettepe yazdım ama ingilizce ve türkçe arasında hala seçim yapamadım. İngilizce ve türkçe tıpın hazırlık geçme notları hakkında bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaktra27

Uzun vadeli düşününce hacettepenin bana getirisinin bana daha fazla olacağını düşündüğüm için hacettepe yazdım ama ingilizce ve türkçe arasında hala seçim yapamadım. İngilizce ve türkçe tıpın hazırlık geçme notları hakkında bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim

İngilizce 65, turkce 55.

• Hacettepe dis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.