Şimdi Ara

Hacettepe Türkçe öğretmenliği Bu Yıl İlk Kez Öğrenci Alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hacettepe üniversitesi Türkçe öğretmenliği programını açtı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. bir tanıdığımız hacettepe sinif ogretmenliginden mezun olmustu. Bitirir bitirm3z bircok kolejin ogretmen alim sinavlarina girdi. Ted okullarindan kabul aldi. Maasi 4.000 civari. Onun disinda saati 200 liradan ozel ders veriyor. Zamaninda bircok guzel universitede iibf bolumleri tutuyordu, o da guzel bir unide ogretmenlik okumayi tercih etti. Su an cok mutlu. Butun atkadaalari da cesitli kaliteli okullarda calisiyorlar. Issizlikten kirilan iibfler belki havaliydi ama simdi eminim onlar da pismandir. Yani demem o ki, iyi universitelerde ogretmenlik okumak cok fazla kapi aciyor. O kadar ozel okul ogretmene ihtiyac duyuyorlar ve hacettepeden mezunsaniz 10-0 ondesiniz resmen. Gelecegi olmayan bolumler yerine iyi universitede ogretmenlik okuyun. Ulkenin her zaman ogretmene ihtiyaci olacak. Maddi anlamda da cok rahat olacaksiniz. Tatil de cok fazla. Hacettepe turkce ogretmenligi guzel bir firsat kacirmayin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdimix -- 13 Temmuz 2015; 12:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saati 200 liradan Sonrasını okumadım

• reklamlar
  • SteveMcManaman kullanıcısına yanıt
    Neresi reklam. Amacim ne sence. Insanlara yardimci olmaya calisiyorum.

• Herkesi kendiniz gibi sanmayin. Ankara tede ogrenci sokmak icin aileler seferberlik ilan ediyor. Ted sinavla ogrenci aliyor. Bu sinavlara hazirlik asamasinda ted ogretmenleri ozel ders veriyorlar. Emin olun 200tl abartili bir rakam degil.

• Sorular varsa alirim.

• Türkçe sıralamaları ne olur bu sene sizce arkadaşlar ? Yeni açılan üniler falan oldu 3 4 tane .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rather kullanıcısına yanıt
    Siralaman kac? Hacettepe acildigi icin ege vsye girmek kolaylasacak.

• Benim sıralama 9427. Nereleri yazayım sence?
  • Phoenix_20 kullanıcısına yanıt
    Turkce ogretmenligi icin soruyorsan hacettepeden basla. Bu yil ilk ogrencilerini alacak. Muhtemelen gelmez ama. Sonra ege gazi vs. sana uyan sehirleri yazmani oneririm.

• sercan.23 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen gelir. Bence sinirdasin.

• Dostlar ben Anadolu öğretmen çıkışlıyım ve ts 2 de ek puanlı sıralamam 1600 acaba hacettepe türkçe öğretmenliği gelir mi lütfen bilgilendirir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan.23

@tavsiyelerinize ben de katılıyorum..benim ts-2 sıralamam 4584..ben gelir diye tahmin ediyorum ama sizin görüşünüz nedir?.

gelir hocam hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minala -- 12 Temmuz 2015; 1:40:35 >
  • Hadi diyelim 200 liraya özel ders veriyor. Hangi enayi o paraya ders alıyor merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınıf öğretmeni 200 lira özel ders
  • sercan.23 kullanıcısına yanıt
  • selamgunaydın S kullanıcısına yanıt
    Ted giris sinavi var. Aileler tedde okuaun diye ozel ders aldiriyorlar. Tedde ankaranin en zengin ailelerinin cocuklari okuyor. Siyasetci is adami vs herkes cocuklarini tedde okutmak iatiyor. 200 tl cerez parasi adamlar icin.

• leko11 L kullanıcısına yanıt
    Ted diyoruz ted ankaranin en zengin ailelerinin cocuklarini okuttugu okul. Giris sinaviyla aliyorlar. O sinavlar icin ozel ders aldiriyorlar. 200 normal bir rakam.

• İY İY NE GÜZEL İŞTE ABI SUNA BAKIN YA TAMISTEDIGIM ISARETI YAPIO RESMEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğlumbakgit. -- 13 Temmuz 2015; 12:11:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.