Onlar her hafta Kadıköy'e gidemiyor ama ben gidebiliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HACETTEPEDE OKUYANLARDAN ÜSTÜNÜM

-
-
gitmişken smirnoff alın hocam
-
Şimdilik gidemiyorlar ama tusta dereceye girip ihtisası tamamladıktan sonra kredi çekip kadıköyden ev alıp temelli orada kalırlar.
-
Hayatı ve kadınları öğrenmekte olduğun Kadıköy sokaklarında başarılar hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu şartlarda zor
Bu ağır oldu
Yok be üstadım şakasına takılıyorum,mesela bende ankarada yaşıyorum ama dünyaları verseler istanbula gelmem.İnanılmaz keşmekeş ve kalabalık geliyor orası bana
-
Niye öyle diyorsunuz ki hocam devlette prof seviyesinde bir cerrah 150k+ alıyor.Eğer prime bir hastaneye geçerse kat be kat fazla kazanır.
-
Kadıköyde o parayla geçim zor hocam daha doğrusu ülkede okuyarak zengin olmak mümkün değilquote:
Orijinalden alıntı: Roberto De ZerbiNiye öyle diyorsunuz ki hocam devlette prof seviyesinde bir cerrah 150k+ alıyor.Eğer prime bir hastaneye geçerse kat be kat fazla kazanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi devletin para birimine göre 150k
-
tele
-
Puahaha doktorsun la sen kendine gel haddini bil anca toki de otururuz biz. Yanına bir egea alayım desen kalan bütçe minimal yaşam zaten
ben de ilerde kücük bi sehırde meslegımı yapmak ısterım istanbul okumak ıcın ıyı onun dısında cekilmez
-
hacettepe'de okuyanlar da ulus'a gider, ne var bunda?
-
özelde calısanlar iyi alıyor yalan yok geneli iyi ama devlette dedıgın gıbı lux degıl ama insanca yaşatır.
-
Aynen knk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üstünlük kriteri = her hafta kadıköye gitmek
-
-
depremden sonra yaz bide bro
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şimdilik gidemiyorlar ama tusta dereceye girip ihtisası tamamladıktan sonra kredi çekip kadıköyden ev alıp temelli orada kalırlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X