Şimdi Ara

>>>HacK Mi? <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler üskonudada var ama kimse dikkate almıyor yada 72 msj oldugu için görmiyorlar fln bu resimde benbunu ark yoladı ii bi ark oda aynı durumda bunu istedigin servera istedigin zaman girebiliyosun dedi fln dedi bende açtım açında bana gel fln yazı çıktı tmm veye hayır basıyom çıkıyo bu her bilgisayarı açtıgımda çıkıyo orda öle duruyo dosya fln deil onunla ilgili herşeyi sildim 2 dosya kaldı silinmiyor onlarda ne yapacam bu hack Mİ sizce?

• insallah trojan deildir

virüsleri pek bilmem de
  • trojan neyse :P inş ondan deildir harbiden ney o
  • O ŞEY HERNEYSE WİMDOWS HATASI GALİBA FORMAT ATARSAN GEÇER GALİBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: item_pls

O ŞEY HERNEYSE WİMDOWS HATASI GALİBA FORMAT ATARSAN GEÇER GALİBA

WİMDOWS Zuahahahhahaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominGSooN -- 20 Şubat 2006 21:44:09 >
  • siz dalganızı geçin charım hacklendi bille yardım istedik dalga geçiyosunuz
  • birçok kişi diyor indirmeyin vs. olan yine size olacak. Şimdi sen neye güvenipte bu programı indirdin?

valla ona buna suç atma dalga vs. geçmeyin diye. o kadar kişi bas bas bağırıyor hile vs. kullanmayın. sonuçta buda hileye giriyor ve premium üyeleringibi giriyorsun 1 kerede para vermeden. Bunun neresi hile diye bir soru sormayasın diye bunuda yazdım.

bana istediğin kadar kız ama haksızsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    10 yıl önce açıldı
    Kim demiş trade hack yok diye:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilg trojan girmiş arkadaşım ve sistem 32 ye yani kolay kolay temizlenmeyen bi trojan bu format sorununu cozer
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

birçok kişi diyor indirmeyin vs. olan yine size olacak. Şimdi sen neye güvenipte bu programı indirdin?

valla ona buna suç atma dalga vs. geçmeyin diye. o kadar kişi bas bas bağırıyor hile vs. kullanmayın. sonuçta buda hileye giriyor ve premium üyeleringibi giriyorsun 1 kerede para vermeden. Bunun neresi hile diye bir soru sormayasın diye bunuda yazdım.

bana istediğin kadar kız ama haksızsın.

tamamen katılıyorum sana bi yere daha bole yazmıştım...hacklenenlerin nerdeyse tamamı bu pis işlerle uraşanlardır...ondan sorada neden uzuluyosunuzki?

ama sizde hakllısınız uzulmekte madem hacklencektin bari butun hileleri deneseydin

• Başlat - Calistir - "tskill *********" Bunu yap. Aktif processler sonlanacaktir. Bir de en yakin zamanda iyi bir antivirus kur.. Norton Internet Security öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.