Şimdi Ara

Hacker,Yazılımcı arkadaşlar LÜTFEN YARDIM [ROM ATMA FLASHLAMA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an yazdığım tablet 3 yıl önce okulun dağıttığı bir başka tablet, kardeşim bugün sarj soketini bozdu artik bu sarj olmuyor akıllı telefonum da yok çok çaresizim lütfen yardım edin.

Öğretmen babamın 2 yıl önce okul tarafından dağıtılan e-tab 5 adlı cihazi kisitlamalardan dolayı 2 yıldır kullanmıyorum , bugün yeter dedim açtım neti rom root flashlama falan anlamadığım bir şeyler vardı hepsini yaptim videoya gore.

Sonuç kısıtlamaların çoğu duruyor...
    Google Chrome u kaldırıp yeniden yüklediğim halde Ana sayfa eba dan başka​ bisi olmuyor gizli sekmedevre dışı.

LÜTFEN SUNU NORMAL SATİN ALİNMİS BİR TABLET HALİNE GETİRMEME YARDİMCİ OLUN 2YİLDİR CEKMECEDE DURUYOR BİRİSE YARAMİYOR

SS'ler eklenecek

En basit sorunlardan biri anasayfa mecburi eba ve degistirilemiyor+ gizli sekme olmuyor kaldırıp Apk indirdim yine olmuyor bu ne ya
    Not :İnternetten indirilen hiçbir şey çalışmıyor.

Garip şeyler keşfettim hiç anlamasam da wifi falan bir şeyler diyor.

Mesela bu da MEBİN WİFİSİ diğer wifilri unutabikirken bunu unutamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 8 Haziran 2017; 18:02:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

Root yapman gerekiyor, olmadı mı?

Kullanacağın uygulamaları portable olarak atmayı da deneyebilirsin. Paket içeriği kurulmuş bir biçimde, kopyalayarak.

Root rom falan ne dedilerse yaptim. Yazdıklarını pek anlamıyorum ki.

• Up. Yardım lütfen.

• @WISDOM keyfine göre mesaj silmeyi bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom ROM atmak en garanti çözüm genç arkadaşım. Ancak M.E.B bu cihazları sizden geri almayacak mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur bunlar e tab 5 için yayınlanan ROM lar.

https://forum.turkdevs.com/forum/etab-5-marshmallow-custom-romlar.336/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 8 Haziran 2017; 18:15:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Custom ROM atmak en garanti çözüm genç arkadaşım. Ancak M.E.B bu cihazları sizden geri almayacak mı.

Alınmayacak kesinlikle.

Ve ben de custom rom attım yani videoya göre yaptım, yaptıktan sonra hala bu halde T.T

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.turkdevs.com/konu/6-0-1-v1-3-stabil-cm13-for-e-tab-5-port-rom-by_kadirayyildiz.10220/

Ben bunu yapmak istiyorum mesela, ne yapmam lazım bu konuda pek bilgim yok. Açıklama da yok tam olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

quote:

Custom ROM atmak en garanti çözüm genç arkadaşım. Ancak M.E.B bu cihazları sizden geri almayacak mı.

Alınmayacak kesinlikle.

Ve ben de custom rom attım yani videoya göre yaptım, yaptıktan sonra hala bu halde T.T

Bir android cihaza custom rom yükleyebilmek için öncelikle custom recovery mod yüklemen lazım bu işlem cihazdan cihaza farklılık gösterebilir. Daha sonra android imajı ve gapps dosyası sd karta atılır install from zip file dan her ikiside yüklenir. Herhangi bir hata meydana gelmez ise sorunsuz çalışır.

• Bu metod ile twrp kırabilirsin

https://forum.turkdevs.com/konu/rehber-etab5-twrp-3-0-2-4-yukleme.8605/

• quote:

quote:

quote:

Alınmayacak kesinlikle.

Bir android cihaza custom rom yükleyebilmek için öncelikle custom recovery mod yüklemen lazım bu işlem cihazdan cihaza farklılık gösterebilir. Daha sonra android imajı ve gapps dosyası sd karta atılır install from zip file dan her ikiside yüklenir. Herhangi bir hata meydana gelmez ise sorunsuz çalışır.

TWRP 3.0 üzeri olması gerekir ne anlama geliyor?

• Buradan başlayın yapmaya..

Sorunuz olduğunda turkdevs foruma yazınız..

https://forum.turkdevs.com/konu/rehber-etab5-twrp-3-0-2-4-yukleme.8605/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alınmayacak kesinlikle.

TWRP 3.0 üzeri olması gerekir ne anlama geliyor?

Surum ile alakalı recovery sürümü işe android imajının uyumlu olması gerek o anlama geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 8 Haziran 2017; 18:31:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.