Şimdi Ara

Hacklendim die konu açmıstım SenS ve oyundan iyi anlayanlar buraya pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceden hacklendim die konu açmıştım

şimdi oyunu iyi bilenler ve özellikle SenS'e bi sorum olcak
    şimdi ben carımı kasıyordum sonra arkadaş istedi beraber kasalım dedi bende verdim kasıyoduk 4 gün oldu vereli ve ark bana şifre yanlıs senmi değiştirdin dedi bende yok flan carımız gitti

şimdi sorum hani bi aralar farklı IPden oynayınca car gidiyodu ya kapanıyodu öle bişey olabilirmi SenS bi ara öle bi sorun yaşamıstı acaba bunuda düzeltebilirmi???

• ya ben öle bişi duymadım ama arkın gizli soruyu biliyomudu bende öle bi kazık yedimde en yakın arkım tarafından
  • öyle bi dedikodu çıktı ama aslı yok benm kuzen 1 ay içinde hem evinde hem bizde hemde başka arkadaşında oynadı hiç bi sorun cıkmadı ayrıca öyle olsaydı şifren yanlış demezdi banlanırdın üzgünüm ama senn güvendiğin dağlara karlar yağmış
  • ya benimde böyle char gitti su anda farklı ip olayı sanırım alamadık charı ya kafayı yiycem
  • ilgincmiş..gecmis olsun
  • @knayt onlayn

sen demişsin güvendiğim dağlara kar yağdı die kardeş

ben şifremi her arkadaşıma vermem bu oyunu oynadığımdan beri sadece geçen gün bi arkadaşıma verdim o arkadaşımda öle bişey yapcak birisi değildir çocuk benim o cara ne kadar emek harcadığımı bilir ve öle bi kötülük yapmaz yaptığınıda şuana kdar görmedim ya bizi biri hackledi yada bu farklı IP den gitti SenS yardım edersen sevinirim
  • k2 char satimini engellemek icin boyle bir$ey yaptigi soyleniyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dracu11a

@knayt onlayn

sen demişsin güvendiğim dağlara kar yağdı die kardeş

ben şifremi her arkadaşıma vermem bu oyunu oynadığımdan beri sadece geçen gün bi arkadaşıma verdim o arkadaşımda öle bişey yapcak birisi değildir çocuk benim o cara ne kadar emek harcadığımı bilir ve öle bi kötülük yapmaz yaptığınıda şuana kdar görmedim ya bizi biri hackledi yada bu farklı IP den gitti SenS yardım edersen sevinirim
    o zaman arkadaşlarında yapmadıysa biri seni hacklemiş int cafede falan arkadaşın şifresini yazarken falan görmüş olabilirler keylogger yemiş olabilirsnz 2 nizden biri yada trojan yemiş olabilirsiniz boşuna sens ten medet umma bence o da aynısını söylicek die düşünüyorum farklı ip die bi olay yok öyle olsa int cafelerde coktan ko silinirdi forumun yarısının carı giderdi tabi sen bilrsn yinede bunun yanında ko sitesinde bunu bize bildirirdi niye bunu gizli yapsınlarki bize kastımı war k2 networkun hem prelilerinde charı giderdi öle olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 17 Şubat 2007; 19:42:01 >

• cara ben 1 hafta girmedim ark girip kasıyordu sonra işte bu olay oldu arkadaşın pc de sorun olabilir herhal

SenS den yardım istemem o 2 kişinin carlarını tkas işine yardım etmişti burya yazmıstı ve şifrede değiştirrken hata çıktığını yazmıstı ve hesap elden gitmişti SenS onu geri getirmişti acaba banada yardım edermi die dedim
  • up yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

k2 char satimini engellemek icin boyle bir$ey yaptigi soyleniyordu

ewt char satımını engellemek ıcın bole bısı war
  • sen kendine ve arkadaşına güveniyorsun ama unutma ki arkadaşında bir internet kullanıcısı ve çeşitli içerikli sitelere giriyor olabilir (anladınız siz onu ) böyle kötü sitelerden farkında olmadan keylogger indirmiş olabilir bu en basit örnek ayrıca üstadın sana farklı bir cevap vereceğini sanmıyorum.
  • bu oyunda kimseye güvenmeyin ya
    kaç defa söledik babana bile güzen olmaz

ben babamla talos kessem dispant çekip kutuyu kendim alırım şahsen
  • evet var bole bşi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

bu oyunda kimseye güvenmeyin ya

lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

bu oyunda kimseye güvenmeyin ya

yarıldım

ama dispant denmez disband denir

• bence arkın seni bi güzel soymuş
    bu arada tONYJAA yarbay deilmiydin sen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.