Şimdi Ara

Hacklendim Yardım Roll Back Attırmak İçin Mesaj Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok üzgünüm demin hacklendim +8 dual mirage we priest pendant ım gitti gold prem war roll back attırabilirim yanlız ingilizcem pek iyi deyil bir arkadaşım bana msj yazarsa çok sewinirim

Olympia : Ra1Va1N

• türkçe olarak yaz anlıyolar sana türkçe cevap gönderiolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuM__ -- 15 Temmuz 2006; 21:31:14 >
  • In order for us to further investigate this issue, we need some more information from you. Please reply with the exact date and approximate time that your account was hacked and the items you lost due to hacking. Also, could you please confirm if you play Knight Online at a café or at your home. This information is important to help us resolve this issue as soon as possible. Thank you for your patience in this matter and for playing Knight Online.

gelen msj bu walla bişi anlamadım

bi açıklayabilicek warmı
  • YoK mu İngilizcesi olan biri lütfen arkadaşlar çok madurum
  • Item rollback yapmıyorlar.
  • bir kaç arkadaşıma atıldı nasıl atılmıyor kendinize atılmadı diye herkeze nasıl böle birşey söliyebiliyorsunuz
  • ingilizcesi iyi olan warsa? bide sen onceki Delta deilsin dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 16 Temmuz 2006; 12:32:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deltalone_Tr

arkadaşlar çok üzgünüm demin hacklendim +8 dual mirage we priest pendant ım gitti gold prem war roll back attırabilirim yanlız ingilizcem pek iyi deyil bir arkadaşım bana msj yazarsa çok sewinirim

Gecmış oLsun krdş.. Ama malesef roll back artık atılmıor kalktı neden die sorucak Olursan bazıları kendı ıtemlerını aktarıp hack yedım dıerek rollback attırdıkları ıcın artık atılmıor anlıcagın kurunun yanında yaşda yanıor Bende hack yedım ama roll back kalktı dual +8md pp demışın benden +7 prıest shel set dual rom dual +clerıc earrıng ep skeleton belt gitti

• walla yanlış değilsem senden cafedemi evdemi oynadığını ve hacklendiğin zaman giden itemlerini istiyorlar
  • quote:

bir kaç arkadaşıma atıldı nasıl atılmıyor kendinize atılmadı diye herkeze nasıl böle birşey söliyebiliyorsunuz

Kendimize değil forumda daha önce biri daha cevabı buraya yazmıştı. Ona da atılmamıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IamKmkm

quote:

arkadaşlar çok üzgünüm demin hacklendim +8 dual mirage we priest pendant ım gitti gold prem war roll back attırabilirim yanlız ingilizcem pek iyi deyil bir arkadaşım bana msj yazarsa çok sewinirim

Gecmış oLsun krdş.. Ama malesef roll back artık atılmıor kalktı neden die sorucak Olursan bazıları kendı ıtemlerını aktarıp hack yedım dıerek rollback attırdıkları ıcın artık atılmıor anlıcagın kurunun yanında yaşda yanıor Bende hack yedım ama roll back kalktı dual +8md pp demışın benden +7 prıest shel set dual rom dual +clerıc earrıng ep skeleton belt gitti

roll back atışdıgında itemelri çalan adamdaki itemler siliniyo

• quote:

Orjinalden alıntı: IamKmkm

quote:

eed bencede bi gariplik war? :S ama sattıktan rollback attırmanın bi mantıgı yok ki kendi kendini hacklersen? :S

• Krdş Benım Araştırmalarıma göre artık roll back kalkmış gm tanıdıg olan bi clana gırersen anca onlar yardım eder sana benden sonrra XIgenon ıcın MadTurk ve Fanat1c hack yedi ELT clanında oLdugu ıcın roll back geldi ben ve benden once hacklenen 5 arkadaşımada roll back gelmedi
  • quote:

In order for us to further investigate this issue, we need some more information from you. Please reply with the exact date and approximate time that your account was hacked and the items you lost due to hacking. Also, could you please confirm if you play Knight Online at a café or at your home. This information is important to help us resolve this issue as soon as possible. Thank you for your patience in this matter and for playing Knight Online.

bi açıklayabilicek warmı

arkadaşım sadece şu akdarını anladım daha çok bilgi istiyolarmış yaklaşık saat kaçta hacklendin? Söler misin evde mi oldu yoksa internet kafede mi hackledndin ? sana yardım edebilmeleri için bunaar lasımmmış. Bu kadar anladım

• quote:

Orjinalden alıntı: _TheMaNeS_

quote:

In order for us to further investigate this issue, we need some more information from you. Please reply with the exact date and approximate time that your account was hacked and the items you lost due to hacking. Also, could you please confirm if you play Knight Online at a café or at your home. This information is important to help us resolve this issue as soon as possible. Thank you for your patience in this matter and for playing Knight Online.

bi açıklayabilicek warmı

arkadaşım sadece şu akdarını anladım daha çok bilgi istiyolarmış yaklaşık saat kaçta hacklendin? Söler misin evde mi oldu yoksa internet kafede mi hackledndin ? sana yardım edebilmeleri için bunaar lasımmmış. Bu kadar anladım

Bana da aynısını sordular gun saat ay yıl ew cafe nerde oynadıysam yazdım werdıkleri cewapı duydugun zmn gulmekten kırılırsın verdıkleri cewap; Seni tanıdıgın birisi hackledıgı ıcın roll back atamıoruz.. ama sana tawsıye werebılırız; Sık Sık şifre deiş Pc den kelogger vırus warmı die tarama yaptır şifrenı kımselerle paylaşma Knıght oynayıp oynamaman senın elınde ii gunler demişler.. gulermısın? aglarmısın ? bu laflara yorum sizin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.