Oyunun son bosunu yenip oyunu bırakmıştım. Bu yamayla birlikte yeni kayıt açıp 50 saat falan oynarım diye düşünüyorum umarım yeni ayın ilk günlerinde kavuşuruz yamaya :) |
HADES TÜRKÇE YAMA (YERELLEŞTİRME) TAMAMLANDI! (8. sayfa)
-
-
bitmesine tahmini ne kadar kaldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: prolotus37Oyunun son bosunu yenip oyunu bırakmıştım. Bu yamayla birlikte yeni kayıt açıp 50 saat falan oynarım diye düşünüyorum umarım yeni ayın ilk günlerinde kavuşuruz yamaya :)
Umarım kavuşuruz hocam, kimse beklentisini yüksek tutmaz ve sabrederse sıkıntı olmayacaktır. Kimi zaman forumdaki bazı ''Dostlarımız'' böyle ücretsiz yerelleştirme çalışmalarının altına yersiz bir biçimde ''nerde kaldı, çıksın artık, şunu bi bitiremediniz'' vb. yazmaları beni bir tık irite etse dahi yine de böyle bir ücretsiz yamayı bizlere sunan dostlarımızı öpüp başımıza koymamız gerekiyor. Bunun bilincinde olduğumuz ve bu projenin karşılıksız bir iş olduğunu göz önünde bulundurursak kimsenin üzüleceğini düşünmüyorum.
Bu konu altında da böyle ''Dostlarımıza'' rastlarsanız gerekli cevabı vermenizi temenni ediyorum arkadaşlar.
İyi Forumlar.
-
Darlamayın la adamları ikide bir nerde kaldı nerde kaldı diye. Düzgün çıksın da varsan 2 ay geç çıksın.
-
Herkese merhabalar; bir türlü dediğimiz tarihte oyunun Türkçe yamasını çıkaramadık. Bizlere destek olan sizin de süreçten haberdar olmanız gerektiğini düşünerek oyunun şu anki durumunu sizlerle paylaşmak istedim. Oyun dosyalarının çevirilerini bitirip kelime yerelleştirmelerine geçmiştik. Ancak maalesef ki 3 dosyamız çeviri sırasında bozulmuş. Birinin sorununu çözdük. Ancak kalan iki dosyanın yeniden geçirilmesi gerekiyor. İkisi de oldukça uzun dosyalar. Fakat hız kaybetmemek adına dosyaları geçirirken bir yandan yerelleştirmelerimizi yapıyoruz. Düzeltilen dosyaların birinde yarısına geldik diğeri üzerinde ise çalışmalarımız devam ediyor. Kesin bir tarih verememekle birlikte bizi takipte kalmanızı öneriyorum ve en yakın zamanda yamayı sizlerle buluşturacağız. şimdiden teşekkür ederiz.
iyi forumlar,
Eleven Studios
-
kolay gelsin. geç olsun güç olmasın.
-
Geç olsun güç olmasın. Elinize sağlık. Umarım bundan sonra da Yakuza kiwami 2 ve diğer yakuza oyunlarına el atarsınız.
-
Heyecanla bekliyoruz. Emeğinize sağlık şimdiden
-
Emeğinize sağlık, umarım bir an önce gelir.
-
oyunu satın aldım, oynamak için yamayı bekliyorum. elinize sağlık şimdiden
-
Şimdiden emeğinize sağlık. Dört gözle bekliyorum.
-
Kolay gelsin. Beklemedeyiz.
-
Heyecan verici bir çalışma. Umarım kısa sürede biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım bir an önce biterde yılın oyunları arasında sayılan bu güzel oyunu bizler de tr oynayabiliriz, şimdiden emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Her gün saat başı gelip kontrol ediyorum
-
Kolay gelsin arkadaşlar, emeğinize sağlık. Takipteyiz.
-
Kulagim sizde. Steamden alsak sorun olur mi yama icin -
Olacağını sanmıyorum hocam. Belki Nisan'da yüzümüz gülebilir. Bekleyip göreceğiz.
-
nisan da bile yüzümüzün güleceğini sanmıyorum
-
O kadar uzun sürer mi yaa :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X